Mennyi alkoholt ihattam?
Még soha se ittam egyáltalán szeszt, csak nagyon ritkán egy kicsi sört de tudjuk hogy az semmi. Most volt az első alkalom hogy volt rám hatással.
Egyik haverom hozott kosármeccsre egy negyed liter valamilyen likőrt(33%), egy kis üveg royal vodkát(40%) és egy ennél kicsit nagyobb üveg fütyülőst(?%).
Nem szoktam inni de most kipróbáltam, hát egyszer ezt is ki kell, nem? Ketten megittuk az összeset. Nagyjából ugyan annyit ihattunk mert feleztük mindig az adagot.
Mire elfogyott, én eléggé szédültem mintha beteg lennék, de teljesen öntudatomnál voltam. Haverom aki szokott inni, ő szerintem már annyira nem. Röhögött mindenen meg a beszéde se volt tiszta. Ugye ő is szédült mint én.
Azt hittem hogy ha felállok akkor el fogok esni, de egyáltalán nem, kicsit szédültem de simán tudtam járni. Haverom már nem annyira mert a lépcső már gondot okozott neki egy kicsit, de nem az a full részeg állapot.
Ez most volt 19 órakor. Már egy órája nekem semmi bajom, teljesen kiment a fejemből és egyáltalán nem érzem hogy ittam volna. Haver azt mondja hogy most még ő szédül meg nincs jól.
Arra vagyok kíváncsi hogy én mennyire voltam berúgva? Mert egyszerűen nincs viszonyítási alapom hogy ez most csak kis becsípés, vagy berúgás. Ez a mennyiség soknak számít? Tényleg nem tudom mert még soha se ittam. Ez az érzés is új volt nekem. (és nem volt valami jó)
Köszönöm a válaszokat! :) Ja és 15 éves fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!