Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi a roszabb ha valaki a...

Mi a roszabb ha valaki a piától "áll" be vagy ha valaki a fűtől?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egyiknek se a kedvelője, csak érdekel hogy mi köztük a különbség, melyik a roszabb/erősebb hatásilag.
2009. nov. 29. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem mindkettő undorító. A piától valamennyivel lassabban lehet beállni,viszont a fű azonnal kiüt.
2009. nov. 29. 20:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Ja mondjuk a piáról annyival hallottam többet hogy jól berugnak azt összevissza hányják magukat :S
2009. nov. 29. 20:30
 3/6 anonim válasza:

na,ugyebár mind a kettő nagyon káros. piát ha úgymond túladagolod, kómába is eshetsz, fűnél maximum hánysz(bár abban is meglehet halni, hogyha letüdőzöd a hányadékot). én mindkettőt próbáltam már 1x(szégyenlem,de ez van :D), fűnél csak jónagyokat röhögtünk, meg támolyogtunk, aztán elálmosodtam és egy jót aludtam. amikor meg be voltam piától állva, még arra sem emlékszem, hogy hogyan jutottam haza, meg csak arra, hogy egyfolytában szédültem és be nem állt a szám. szerintem mind a kettő különböző hatást vált ki. legalábbis én így tapasztaltam.

de, egyiket se próbáldd ki soha de soha. nagyon károsak, főleg hosszútávon.

2009. nov. 29. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
A fű rosszabb egészségileg, viszont élményre izgalmasabb főleg ha jó a cucc..
2009. nov. 29. 20:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Amúgy a piától is gyorsan be lehet állni, gurits le 4 deci pálinkát 5 perc mulva nem bírsz majd járni se...
2009. nov. 29. 20:36
 6/6 A kérdező kommentje:
Még sosem rugtam be, csak addig mentem el max hogy húú de jól vagyok és semmi gátlás:D de tovább nem is kell ennyi is elég
2009. nov. 29. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!