Mitől horkolunk? Mennyire zavar benneteket ha a párotok horkol?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 17:19
1/10 anonim válasza:
szerintem a fáradtság!
a párom nagyon durván nyomja olyankor én meg hangosan dobálom magam az ágyban!
2/10 anonim válasza:
engem is zavar. párom horkol, de inkább eszik álmában. jobb lenne ha horkolna mert a rágást nagyon szar hallgatni. amikor már nem bírom akkor megsimizem és egy picit abbahagyja.
4/10 anonim válasza:
aha
rendesen úgy jár a szája mintha enne. rág is de üres a szája úgyhogy hallom a kocogó fogait és nyel is nagyokat.
minden éjjel...
5/10 anonim válasza:
ilyet se hallottam még!és nem tudsz vele semmit csinálni!
jó lehet minden este hallgatni!
6/10 anonim válasza:
kb. fél éve kezdte, azelőtt nem csinált ilyet.
7/10 anonim válasza:
és nem mondanak semmit hogy ez mitöl lehet?
8/10 anonim válasza:
orvosnál még nem jártunk, de ha pár hónap múlva nem múlik el elviszem orvoshoz. magától nem menne el :)
9/10 anonim válasza:
akkor kitartás!majd írj hogy mitől van!:-))))))))
10/10 anonim válasza:
Horkolás általában valami rendellenesség miatt szokott lenni.Léguti elváltozások, főleg orrsövényferdülés is okozhatja,de szerintem ha orrdugulás áll fenn akkor is,meg még van egy másik ok is ide kapcsolódoan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!