Miért őszülünk ilyen korán? Én 32f vagyok, csomó ősz hajszálam van már, de még a 27-28-29 éves barátaimnak is, sőt, van még több mint az enyém, annak ellenére, hogy van kötünk 5 év. Az öcsémnek is több van, nálam.
a helyesírási hibákért pardon.
8 évesen? az erős túlzás nem?
a 20-as éveim elején nekem is mondták, hogy van, de az nem az volt, hülye volt a fordász:) de most már sajnos van!
Nekem már 17 évesen voltak ősz hajszálaim, most vagyok 23 de már kénytelen vagyok festeni a hajam, mert elég sok van, egyre több sajnos. 2 velem egykorú barátnőmnek is vannak ősz hajszálai , 2 másik barátnőm idősebb tőlem 27, 28 évesek, nekik is sok van már évek óta.
De, hogy miért.. azt én nem értem. Anyáék is korán, harmincas éveik közepe felé kezdtek el őszülni de azért az mégis más mint huszonévesen.
A fodrászom azt mondta, hogy lehet valamilyen vitamin hiány, valamilyen hormonzavar. Lehet ez hülyeség.. nem tudom.
köszi, h kijavítasz, de a nálad idősebb, tőlem idősebb összevetése, és annak fitogtatása, hogy melyik helyes és melyik nem, a magyar nyelvtan olyan mélységű elemzése, amit már bőven lesz,arok. :)
De azért köszi, mert törekedem arra, hogy tanuljak abból, ha kijavítanak, de ez a mélysége a magyar nyelvtannak, már valóban hidegen hagy.
egyébként azért vannak helyesírási hibák a kérdésben, mert új billentyűzetem van, és még nem szoktam meg, néha félreütök
Kérdező!
1. Ezek a legalapabb dolgok, nem nehéz nyelvtan.
2. Nem te hibáztad ezt, hanem az előttem szóló válaszoló:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!