Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Piros az arcom, és kicsit fáj...

Piros az arcom, és kicsit fáj ha hozzáérek, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nem mindenhol fáj érintésre, de pl. a szemem alatti rész, orrom alatt két oldalt, meg a szám fölött. Ahol nem fáj, ott is fura ha hozzáérek, nehéz is körülírni, mintha húzódna, vagy égne picit, nem tudom. Hasonló érzés mint amikor leégtem a szoláriumban. Pár napja ilyen, és nem tudom mitől:( Szerintetek?

2014. jan. 2. 02:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Új arckrém? Vagy hideg, szélfújta időben nem kented be.

Másik kispárna, vagy kispárna huzat.

Sok oka lehet, javaslom, menj el bőrgyógyászatra.

2014. jan. 2. 05:31
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem használok arckrémet (bár nemrég kipróbáltam egyet de nem tetszett), a szél lehet, hogy kifújta, bár most még nincs is olyan hideg mint pl tavaly, akkor semmi bajom nem volt, maximum 10 percig piros meg hideg olyankor mindenem, nem csak az arcom:D De utána mindig el szokott múlni. Azt mondod, bőrgyógyász kell már ide?:(
2014. jan. 2. 11:56
 3/3 anonim ***** válasza:

javaslom a bőrgyógyászatot, ha még nem voltál.

Voltál?

2014. jan. 3. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!