Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért lesz másnaposan hőemelke...

Miért lesz másnaposan hőemelkedésem?

Figyelt kérdés

Szombaton sikerült eléggé berúgni, vasárnap hőemelkedésem volt, na hát gondoltam tuti beteg leszek. Ittam teát, C-vitamin és másnapra már nem volt. Tegnap megint elég sokat ittam, és ma már megint hőemelkedésem van, pedig nem voltam olyan helyen, hogy megfázhassak és ez nem lehet a múltkori sem mert 3 nap alatt sokkal rosszabbul lennék.

Tényleg összefügghet a sok alkohollal?

2014. jan. 1. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenkinek másképp reagál rá a szervezete és néha elég furcsa dolgokat. Nekem pl. rám jön a köhögés másnaposan, akkor is, ha meleg helyen voltunk végig és nem is cigiztem (meg mások sem), meg van egy barátnőm, ki másnaposan állandóan sír. Nem szomorú, mg semmi baja, hanem egyszerűen rátör a sírás és egésznap zokog meg folynak a könnyei csak úgy. Szóval szerintem simán lehet a másnaposságtól akármi.
2014. jan. 1. 20:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Lehet az alkoholtól, hiszen az vízhajtó is, ezért van másnap a nagy szomjúságérzet.

Szervezet méregtelenít, van aki ezért izzad.

2014. jan. 1. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Talán a máj okozhatja...ahogy növekszik, és zsírosodik.
2014. jan. 1. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!