Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hanyassal mit lehet tenni?...

Hanyassal mit lehet tenni? (alkohol miatt)

Figyelt kérdés
Szoval tegnap lement nehany pohar pezsgo, es be is rugtam. Eletemben eloszor ittam ennyit, amugy csak evente egy-egy pohar pezsgot. Este hanytam egyszer, utana jobban voltam. Reggel ota fel orankent hanyok (mar a 8.-on vagyok tul), es folyamatosan rosszul vagyok. Mivel lehet leallitani? 16/l
2014. jan. 1. 12:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Sok ásványvíz, citromos víz, jégkocka szopogatás.
2014. jan. 1. 12:24
 2/5 anonim ***** válasza:

Benzinkúton lehet kapni olyan "energiaitalt", ami kifejezetten másnaposságra van. Én az evéssel is megpróbálkoznék. Korhely leves?

Ha nagyon rosszul vagy, akkor menj be kórházba, hogy adjanak infúziót, mert meg lehet attól halni, ha az ember kiszárad és ez hamar bekövetkezhet. Onnan tudod megállapítani, hogy: nem mész pisilni. (tehát lehet, hogy hánysz és nagyvécére is mész, de vizelet már nem jön.)

Fontos a folyadék pótlás. Sima csapvíz. vagy tehetsz bele pici cukrot, pici sót. Vagy, ha bírsz, egyél csontlevest.

Homeopátiásan ezt szokták a másnaposok szopogatni: NUX VOMICA CH9. 3 golyó a nyelv alá, éhgyomorra.

2014. jan. 1. 12:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem többször már nem fogsz. Egyszerű, nem bírod a pezsgőt, úgyhogy szerintem azt hanyagold a továbbiakban. Sok sok mindenkit ismerek, aki nem bírja, nem vagy egyedül. Én ugyanígy vagyok a whisky-vel. (Abból egy pohár és -)A lényeg hogy feküdj vagy pihenj, ha kell akkor hányj. Annál jobb minél előbb kiürül a szervezetedből, és igyál sok vizet. Kaját max este egyél. Jobb másnaposságot!
2014. jan. 1. 12:34
 4/5 reptoid ***** válasza:

"Fontos a folyadék pótlás. Sima csapvíz. vagy tehetsz bele pici cukrot, pici sót."

Pontosan!

És csak apró kortyonként, lassan, hogy maradjon is benned.

2014. jan. 1. 12:42
 5/5 A kérdező kommentje:
koszonom mindenkinek:)
2014. jan. 3. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!