Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van köztetek olyan, aki...

Van köztetek olyan, aki irritábilis bél szindrómában szenved, hogyan bírjátok ki a nehezebb időszakokat?

Figyelt kérdés

Lassan egy éve szenvedek ebben a betegségben.

Nálam úgy kezdődött, hogy több hónapig ment a hasam, így elküldtek több vizsgálatra is.

Végbél, vastagbél, gyomor tükrözésre, hasi ultrahangra, széklet vizsgálatra, részletes vérkép vizsgálatra, de mind negatív volt...semmit sem találtak, a hasam mégis megállíthatatlanul megy, lassan egy éve....

Nektek is ilyen?

Hogy bírjátok ki?

2014. jan. 1. 00:52
 1/4 mustafa33 ***** válasza:
Próbálj meg dió teát inni. A dió belét elosztó kemény hártyából (ún. kakaska) forráz le negyedliter vízel két evőkanálnyit, hagyd ázni fél órát, utána kevesével idd meg ízesítés, cukor nélkül. Az íze kellemes. Nem ígérem, hogy biztosan segít, de nem árt és a próbát megéri.
2014. jan. 1. 01:10
 2/4 anonim ***** válasza:

rostdús étrend, főként nyers gyümölcsökből és zöldségekből + teljes gabonák, hüvelyesek;

igyál bőségesen, fogyassz probiotikumot!

2014. jan. 1. 11:11
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen utolsó ezeket megpróbáltam:

- protexin balance

- normaflore

- bonalac regeneration

de látványosan nem igazán segítettek, pedig sokáig szedtem ezeket a készítményeket

volt hogy egy hétig ettem a sóba-vízbe krumplit, rizst, reszelt almát, ropit, mégis ment a hasam.

Magán dokinál is voltam, ő sem tud mit kezdeni velem...

2014. jan. 2. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a Gasztró 825 probiotikum port. Igaz drága egy kicsit, de engem rendbehozott 30 évig tartó hasmenésből. Nem azonnal hat sajnos és az is lehet hogy egy évig is kell szedned. Vegyél a gyógynövényben lósóskamag teát. Ezt is iszogass.
2014. jan. 2. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!