A keserűsó, mint hashajtó hogy működik?
Megiszom és rá 1-2órára minden kijön belőlem? Az is, amit aznap ettem? Honnan lehet tudni?
Elég drasztikusan hat... szinte víz jön. Az mit jelent?
Minden ki fog jönni. Amit most ettél az is.
Nem egyszerre, hanem 4-5 alkalommal biztosan szaladnod kell a mellékhelységbe.
Az a helyzet, hogy nekem nagyon rossz az anyagcserém. Voltunk nyáron nyaralni, 1hét alatt 2x voltam vécén és nagyon rossz volt a hasam! :( Pedig odafigyelek az étkezésekre, igaz, fogyókúrázom, de eszem gyümölcsöt, zöldséget, levest is... de az anyagcserém nagyon rossz! :((
Köszönöm a válaszokat!
Nem halsz bele, magyarul semmi bajod nem lesz tőle, ha egy hét alatt kétszer mész. Nyaraláskor a környezetváltozás miatt ez mással is előfordul.Maradj csak a bőséges zöldség-gyümölcs evésnél, magos kenyérnél,lenmagnál,sok víznél, a keserűsó nem oldja meg az anyagcsereproblémádat, de legalább kiveszi minden erődet és felbolygatja a víz-,só- és ionháztartásodat. Ha úgy gondolod, hogy kórosan nem megfelelő az anyagcseréd,akkor a háziorvostól kérj vizsgálatot. És ha mindenáron gyógyszeresen akarsz nagyon ritkán hashajtani, akkor is valami sokkal enyhébbet vegyél be.
előző
szerintem is hegyd a keserűsós megoldást,nem a te problémádra való.
ám,olvastam a lucerna,búzafű és tsai jótékony hatásáról,szerintem keress rá és próbáld ki,nagyon sokmindenre jó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!