Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Benő a körmöm és folyamatosan...

Benő a körmöm és folyamatosan gyulladásban tartja a lábujjam. Tapasztaltak véleményére lennék kíváncsi, ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Amikor először előfordult, valamennyi idő után elmentem sebészhez. Ő levágott a körömoldalakból de mikor visszanőtt a körmöm megint elkezdett benőni.

Azóta pedikűröshöz járok hogy kivágja, de ezt nem csinálhatom életem végégig ezért gondolkodni kezdtünk, hogy ha a sebész nem tudja megszüntetni akkor lézeres kezeléshez fordulunk, ami persze sok pénz.

Most sok mindennel előálltak nekem, hogy pont ugyan az, mint a sima kezelés, mert leveszik a körmöt, meg ilyen-olyan dolgokkal és már nem tudom mit higgyek...

Én csak az szeretném, ha úgy megoldható lenne ez a probléma, hogy ne szedjék le az egész körmöm, hogy utána kenegetni kelljen meg ellenőrzésre járni, akár hagyományos akár sima megoldás legyen.

Akinek volt hasonló problémája és meg tudta oldani, kérem szépen mondja el hogyan csinálta, vagy adjon tanácsot nekem mit kéne tennem!

2013. dec. 30. 21:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!