Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ecstasy + alkohol? Mit érez a...

Ecstasy + alkohol? Mit érez a fogyasztó?

Figyelt kérdés

NEM!!

NEM vagyok drogos és nem is leszek az!

Sulis kiselőadást kell írnom, pont azért most mert ilyenkor van a legnagyobb drog veszély!

Aki próbálta, vagy a "barátja" próbálta az kérem írjon néhány mondatot.

2013. dec. 30. 02:48
1 2
 11/12 anonim válasza:

Na, sikerült valamit összehoznod? :D

Egyébként, szerintem te se tudod (vagy a kérdés kiírásakor még nem tudtad), hogy mit is jelent pontosan a 'drog' szó.. :P

Ugyanis a 'drog" szabad fordításban 'hatóanyag'. Így tehát az alkohol, a nikotin és a koffein is drog. De még van ezer, meg ezer..

Amire te gondolsz, az a 'kábítószer', ami jogi fogalom és az illegális 'drog'-ok gyűjtőneve.

Én speciel nem tudom, hogy milyen lehet az eki+alkohol kombó, mert ha ekizek, akkor nem iszok semmi szeszes italt. Egy alkalommal ittam a ledzsaló alatt két zöld Monster-t, de semmit nem tapasztaltam. :D Peace!

Amúgy meg annak, aki drogos jelzőkkel dobálózik, jobban tenné, ha előbb a saját portáján söprögetne, mert nem hiszem, hogy makulátlan életet élnek. Ezen felül pedig semmi közük nincs ahhoz, hogy Jocóka este bevesz egy ekit.

Na puszi. :*

2019. febr. 23. 07:20
 12/12 anonim ***** válasza:

eki és alkohol egyutt kb ugy hat hogy felerositik egymast. nem kiutik, felerositik!

olyan mintha megszunne mind a ketto negativ oldala es csak a jo maradt.

de a ketto egyutt nem az igazi, a speed-pia vagy a kokain-pia kombo az elterjedtebb.

a legjobb ha kolazol is ekizel is speedezel es ennek tetejebe meg jol ra is iszol

buli vegen elszivsz egy kis fuvet, majd agybabujas elott beveszel nehany xanaxot ami kiuti a speed hatasat es mar csicsikalhatsz is.

mindezt persze csak a szilveszteri coro breakfast utan ami este 6ig tart

aaaah, nincs is ennel jobb.

ja de, a heroin tuladagolas

2019. nov. 22. 07:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!