S. O. S.! Dr. Tóth Éva gyermekorvos telefonszáma?
Elhagytam a doktornő mobilszámát és nagy szükségem lenne rá, mert rosszul van a kislányom. Ha valaki ismeri a dokit és tudja a mobilját, légyszi adja meg privátban!
A doktornő a VII. kerület Vörösmarty utcában rendel a TAO-ban. Ha jól emlékszem, 20-as száma van.
2. sz. Gyermekorvosi rendelő
1074 Budapest,Vörösmarty u.14•T: +36 1 322-8876
• Fax: +36 1 413-1511 • E-mail: tao@invitel.hu
Vörösmarty utcai gyermek háziorvosi rendelő -
dr. Tóth Éva
Vörösmarty-utcai-gyermek-haziorvosi-rendelo-dr-toth-eva
HasonlóSürgősségi gyermekorvosi ügyelet: hétköznap 20.00 órától másnap reggel 08.00 óráig, illetve hétvégén, péntek 20.00 órától hétfő reggel 08.00 óráig, valamint ...
Sürgősségi gyermekorvosi ügyelet:
hétköznap 20.00 órától másnap reggel 08.00 óráig, ill. hétvégén, péntek 20.00 órától hétfő reggel 08.00 óráig, munkaszüneti napokon 24 órában.
Cím: 1138 Bp, Révész u.10-12. T: 36 (1) 3498601, 36 (1) 3498603.
Négy észak-pesti és három belvárosi kerület központi gyermekorvosi ügyelete. További információ: [link] és [link]
Megközelítése: a 3-as metróval a Dózsa György út megállóig, 115-ös, 133-as autóbusszal a Dráva utcai megállóig, 75-ös trolival a Dráva utcai megállóig, ill. 79-es trolival a Dózsa György út – Váci út sarokig.
Az interneten én is tudok böngészni, de most nem rendel bent, ezért szeretném tudni, otthon van-e, mert linkre nem mennék el hozzá a lakására, főleg nem előzetes egyeztetés nélkül... :)
Ragaszkodunk a saját orvosunkhoz, csak legvégső esetben viszem ügyeletre, barbárhoz a lányomat, de azért köszi a hasztalan válaszokat.. :)
De talán valaki az ügyeleten meg tudná adni
a mobilját (mert a neten nincs)
Megvan a szám! :)
Kedves válaszoló nem tudom honnan veszed, minek vagyok a híve... :)
A doktornő csupán évtizedek óta családunk gyermekorvosa, szinte barátja, semmi köze a homeopátiához az egésznek, nem is értem a feltételezést.
Nem a képzettségtől vagy valami egyébtől függ a barbárság, hanem a hozzáállástól, emberségességtől, ami a mai magyar orvosokból hiányzik, ritka az olyan kincs, mint a mi doktornőnk, főleg ha ügyeletre állít be az ember. :)
Akinek nem inge, nem veszi magára, természetesen a kivétel erősíti a szabályt. ;)
Mindenki válasza hasszontalanságától függően értékelve lett - mindannyiszor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!