Mi történik ha olyan gyógyszerre iszom alkoholt, amelyiknek az áll a betegtájékoztatójában, hogy nem szabad szeszesitalt fogyasztani?
Attól függ, nyugtató tartalmú, vagy antibiotikum.
Nyugtató tartalmú gyógyszerek mellett sokkal erősebben és alattomosabban fog ütni a pia. Én egyszer próbáltam (akkor se direkt), de soha többé nem fogom :P Kellemetlen, amikor egy sör és egy feles után három órát hánysz a WC-ben, úgy, hogy még arról se nagyon tudsz, hogy létezel.
Antibiotikus tartalmú gyógyszerekre, ha ráiszol, akkor megvan az esélye, hogy a baktérium mutálódik, és rezisztenssé válik az antibiotikum ellen, azaz többé nem lesz hatásos. Ez azért veszélyes, mert nem fognak tudni mivel kezelni. Persze ennek egy alkalommal kicsi az esélye, de ha gyakran csinálsz ilyet, akkor előbb-utóbb előjön.
Mindenesetre egyiken se nyomtatási hiba az, h ne igyál rá.
Ne tégy butaságot! Egy férfi miatt nem szabad tönkretenni az egészséged, az életed! Gondolj bele, mi van akkor, ha elmész mondjuk holnap egy fürdőbe, kicsit szaunázol, pancsolsz,stb, és pont belefutsz a nagy Ő-be. Nem jobban hangzik, mint begyógyszerezed magad, beteg leszel, hánysz, stb....??? De még ha nem is futsz bele a nagy Ő-be pont holnap, akkor is az egészségedért és a jobb közérzetért tettél, nem pedig a pusztulásért!!!
Én azt tanácsolom, mozgatsd meg a barátnőidet, mondd el nekik, hogy kapcsolódjatok ki, mozogjatok, viccelődjetek. Én is lehettem volna öngyi, mert terhesen hagyott el a férjem, mégsem tettem. Megszületett a pici, s egy kedves jóbarátom elkezdett nekem segíteni, dumcsiztunk, sétáltunk, s nagy szerelem lett belőle, azóta is tart, és boldogok vagyunk!! Csak a saját példámmal segítenék, hogy látsd, amikor azt hiszd vége mindennek, AKKOR KEZDŐDIK VALAMI ÚJ!!
Kapd össze magad csajszi, és menj barátnőzni!!! Sok sikert!!!! Pusz
Ja! ..és hagyd azt a fiút, ha elhagyott, hagy menjen, hidd el jön egy nála jobb!!!! Nem ő volt az igazi..
előző...
"Antibiotikus tartalmú gyógyszerekre, ha ráiszol, akkor megvan az esélye, hogy a baktérium mutálódik, és rezisztenssé válik az antibiotikum ellen, azaz többé nem lesz hatásos. Ez azért veszélyes, mert nem fognak tudni mivel kezelni."
Na ez így monjuk nagy marhaság. Valóban vannak bizonyos antibiotikumok, amikre nem szabad inni, de még véletlenül sem ez miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!