Mi ez? Esetleg megoldást rá?
Figyelt kérdés
Tegnap délután elkezdett fájni a bordám alatt, bal oldalon. Eleinte azt hittem, hogy beszorult a levegő, de akármennyit tornáztam, vettem nagy levegőt nem múlt el. Este mégkellemetlenebb lett, mivel oldalra fekve mégjobban fájt. Még mindig nem múlt el. Az előbb tüsszenteni akartam, de nem jött ki, mivel inkább visszatartottam, annyira fájt.2013. dec. 26. 07:49
1/6 anonim válasza:
Gyomorfekélytől kezdve hasnyálmirigy gyulladásig, többféle oka lehet, ezt csak orvos tudja eldönteni.
3/6 A kérdező kommentje:
Ha 2-kor megyek nem lehet nagy gond, igaz? Anya addig dolgozik, de azt mondta, hogyha nagyon kell, akkor elkéreckedik.
2013. dec. 26. 08:44
4/6 anonim válasza:
Jó lesz akkor is, ha nem múlik, feltétlen menjetek orvoshoz.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. dec. 26. 09:04
6/6 anonim válasza:
Több betegség tünete is lehet! Ha nagyon fáj szerintem is inkább menjetek ügyeletre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!