Lányok ez normális?
Figyelt kérdés
nem akarok nőiorvoshoz menni :D2013. dec. 24. 12:42
1/13 anonim válasza:
24 éves vagyok,először 23 évesen mentem el,akkor is gyógyszer felírás miatt..és előtte én is féltem! Ez normális...de az is normális lenne ha elmennél...
2/13 anonim válasza:
Nő nemű orvoshoz nem akarsz, vagy nőgyógyászhoz?
3/13 anonim válasza:
első vagyok!Én férfi nődokihoz járok
4/13 A kérdező kommentje:
Hát ez igaz,de általában féfi nemű az orvos :/ a környékünkön csak férfi van. De tudom hogy muszály elmenni,de most egy idegen férfi lásson :D kiráz a hideg,bármennyien is mondják hogy ez a munkája,azért mégis
2013. dec. 24. 12:59
5/13 anonim válasza:
Én is férfihez járok, nincs vele semmi baj. Orvos. Nem szabad, hogy többet jelentsen, mint amikor megnézi a torkodat. Minél többet paráztatod magad, annál nehezebb lesz, szóval ess túl rajta :)
6/13 anonim válasza:
Előző vagyok, én 12 évesen voltam először, férfinél. Simán túléltem :)
7/13 anonim válasza:
Anno barátnőmmel voltam nődokinál nőnél..az sokkal rosszabb mint 1 férfi...hidd el
8/13 A kérdező kommentje:
de ez olyan intim dolod,össze sem lehet hasonlítani a torokkal,szerintem nagyon más a kettő
2013. dec. 24. 13:05
9/13 A kérdező kommentje:
miért rosszab?
2013. dec. 24. 13:06
10/13 anonim válasza:
A 83%-os Válaszoló szerintem azt akarta mondani, hogy a nőgyógyásznak pont annyit jelent a puncid, mint pl. a háziorvosnak a torkod. Ha így gondolta, akkor tökéletesen igaza van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!