Levették a körmöm hogyan kezeljem itthon?
Esetleg lábfürdő Hyperollal
Mindenképp kötözd át steril mullal
Szerencsére már régen volt ebben részem, így nem emlékszem nagyon. Miután levették a kötést, már érhette víz. Amúgy neked nem kell kötözésre járnod? :O Nekem 3 alkalommal kellett, utolsó alkalommal nem kötötték be, és nem kellett vele semmit kezdenem.
Mikor magánba mentem, ott kaptam kötszert, és hálót, hogy át tudjam cserélni. ( mert 3 napig nem volt doki). Akkor mondta, hogy pár napig még vigyázzak rá.
Ha normálisan csinálták, nem lesz vele problémád :) Nekem a sebészeten tették először rendbe, 2 hónapig bírta :( Utána vissza kellett mennem, kaptam kenőcsöt. Rendbe jött, 2 hónap múlva nem tudtam cipőt húzni ( ez novemberben volt) Kicsípték a hólyagot, majd másnapra megint bedagadt :( Valentin napra kaptam a magándokit :D Ő gyönyörűen kipucolta, lassan 2 éve, és semmi gond vele :) Az utolsó műtétnél hatalmas hó volt :(
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!