Szerintetek nagyon soványnak számít 148cm-35 kg?
Figyelt kérdés
Nem erzem magam betegesen vekonynak. Naponta tobbszor is etkezem de nem hizok semmit.2013. dec. 22. 07:53
1/16 anonim válasza:
Határeset, de ha nem direkt fogysz, akkor nincs gond.
3/16 A kérdező kommentje:
Mindig ilyen vekony voltam. Isten ments hogy fogyjak! 13L
2013. dec. 22. 08:01
4/16 szaby279 válasza:
Ez meg az idealis eset szerintem de arra odakell figyelj hogy ne fogyal
5/16 anonim válasza:
Első vagyok. Ha van étvágyad és jól érzed magad, akkor nincs gond. :) Boldog karácsonyt! :)
6/16 anonim válasza:
Ugyan, dehogy! Pláne, hogy kiskorú vagy, serdülőfélben levő kamaszlány. Én sem voltam súlyosabb nálad ennyi idősen, sem magasabb. Ne akarj hízni, mert ha vékony alkatúnak születtél és elhízol, csak az izületeiddel meg minden mással szúrsz ki.
Inkább azt az embert kell helyretenni, aki folyton megjegyzéseket tesz arra, hogy "milyen sovány vagy". Te ilyen vagy és kész. Kinek mi köze hozzá? Törődjön a saját dolgával.
Boldog karácsonyt és egyél csak nyugodtan. Ne sokat, hanem annyit, amennyi jól esik. :)
8/16 anonim válasza:
Ez fejletlen és sovány a korodhoz képest.
9/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2013. dec. 22. 11:09
10/16 anonim válasza:
Bocsi,kedves utolsó,de nem mindenki nagy tehén. Vannak apró,filigrán nők is,akik messze nem soványak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!