Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tesztoszteron szint növelése?

Tesztoszteron szint növelése?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, de ugy nézek ki mint egy 13-14 éves..Nemvagyok tul magas se, sovány is vagyok...

El akarok kezdeni testépiteni hobbibol...szeretnék egy kicsit hizni is, de a fő célom az h kicsit megkomojodjon az arcom stb. Lemaradottnak érzem magam a barátaimhoz képest.

Mit gondoltok ha veszek valamilyen tesztoszteron készitményt? Tápkiegre gondoltam...vagt valami hormon tablettát nemtudom..

MONDOM A FŐ CÉL AZ , HOGY KICSIT MEGKOMOLYODJAK, ELKEZDJEN NŐLNI A BOROSTÁM STB...

A hormonkészitményektöl egyébként lehet valami bajom?

16 F

2013. dec. 18. 14:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Úgy jársz, mint a birkózó ismerősöm. 14 évesen elkezdték tömni az edzői tesztoszteron tartalmú készítményekkel, hogy belehízzon a súlycsoportjába. Ennek 3 eredménye lett:

-alacsony maradt

-szakálla azóta sincs normálisan, mert onnantól kezdve le is állt a természetes tesztoszterontermelése, ahogy elvonták tőle a készítményeket

-buta maradt, mint a tök. szerintem ez is összefüggésben van a dologgal, bár lehet, hogy természetétől fogva ilyen.

Szerencsére már egyre kevesebbet kell találkoznom vele, kezd kínos lenni, hogy ismerem. Remélem nem kezdesz el tesztoszteront szedni. Inkább egyél valamit, ami "férfiasít", mondjuk jó sok vörös húst, meg tengeri halat.

2013. dec. 18. 14:46
 2/4 anonim ***** válasza:

"testépiteni hobbibol"

Emiatt meg, ha komolyan gondoltad, nem teszto.-hoz kellene nyúlni először, hanem inkább fehérje+creatin kell majd.

2013. dec. 18. 14:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Voljábol nem vagyok annyira satnya.

178 cm 70 kg...1 éve edzek és fehérje az alap nálam. :)

Csak borostát szereték, vagy csak azt h nőjön...Barátaimnak már mint rendesen nő nekem meg csak alig alig...

2013. dec. 19. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:

Csoki

A genetikád ilyen. Nincs mit tenni. Az emberi szervezet 21-22 éves korig fejlődik, utána beáll egy szintentartó funkció. Csak ha már jóval elmúltál 22, azután javaslom a tesztoszteron szedését, mert fejlődő szervezetként hozzászokhat a tested a +tesztoszteronhoz, és akkor felnőttkorban nem fog majd annyit termelni, amire egyébként szükséged volna.

2013. dec. 19. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!