Tegnap rettentően fájt, de most már annyira nem, csak ha megnyomom, de a fülem mögött picit lejjebb ahol az állkapcsom kezdődik meg van dagadva. Egy csomót vettem észre ott, ami eléggé fáj. Mitől lehet? El fog múlni szerintetek a gyulladás?
Figyelt kérdés
Pénteken voltam élményfürdőben és tegnap eléggé begyulladt a fülem. Már nyáron is volt fülgyulladásom akkor is fürdő után. Állítólag egy nagyon agresszív baci volt benne.2013. dec. 16. 17:58
1/5 anonim válasza:
Én tempósan orvoshoz fordulnék, hidd el nem jó kivárni, amíg a füledre vagy az állaposízületre tényleg rámegy ez a baci.
2/5 anonim válasza:
hogy vagy kedves kerdezo? Nyaron mivel kezeltek a fuled?Kulso fulgyulladasod volt?
Nekem is begyulladt a kulso hallojaratom mara. Esetleg tudsz javasolni jo ful-orr gegeszt?
Irhatsz priviben is. Koszi
3/5 anonim válasza:
Menj el orvoshoz még Karácsony előtt
4/5 A kérdező kommentje:
Elmentem ovoshoz. Azt mondta, hogy az más baktérium volt. Nyáron a víztől kaptam el most meg mikor jöttem haza thermalbol biztos még vizes volt a fülem belülről és erős huzatot kaptam. A doktornő csodálkozott hogy még hallok rá úgy be vol dagadva. Azt mondta teljesen száraz nem gennyedzik, kiírt nekem egy 8 óráds antibiotikumot és poros fájdalomcsillapítót. Már nincs semmi bajom. De azt ajánlom mindenkinek, ha fürdeni mentek ilyen helyekre, legyen aká mile tiszta a víz VATTA A FÜLEKBE és lányoknak még OBt is kellene használni az intim helyre. Nagyon sok betegséget lehet kapni ezekből a fürdőkből!!
2013. dec. 21. 09:30
5/5 A kérdező kommentje:
Ajánlanék neked szivesen egy nagyon jót :) Csak az a baj, hogy Szlovákiában élek így nembiztos hogy sok hasznát vennéd. De am ajánlom Fuksová Gabriellát :)
Jah és a nyáron elkapott fülgyulladásra eg Otiplax nevű csöpögöt (nem használt semimit ez a fájdalomcsillapító) és egy Uniflox nevű csöpögöt (2használat után csökkent a fájdalom) de van llyan betegség is ami fürdés után 1 héttel jelentkezik az általában csak jóddal győzhető le. De ha tesztek a fületekbe valamit akkor elkerulhető ez a probléma. Sziasztok :)
2013. dec. 21. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!