Mi az összefüggés a fagyi és a kemoterápia közt?
Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 18:12
11/14 anonim válasza:
Én, egész végig fagyit akartam enni kemoterápia alatt, csak nem volt szabad mert vigyáznom kellett, nehogy megfázzak.
A tejcsokit a kemo során utáltam meg, olyan fura ize lett mindennek.
12/14 anonim válasza:
Én beteg vagyok és tökre nem zavar, ha nem tabutémaként kezelik a dolgot és akár viccelnek is vele, kivéve ha bántó de itt szó nem volt olyanról.
Végig poénkodtam a kemót legtöbbször, amire ráfáztam mert a betegek nagy része elkezdett pszichésen kapaszkodni belém vagy erőt meríteni ami nekem terhelő volt.
13/14 anonim válasza:
Az ize miat utáltam meg a tejcsokit. Kemó alatt sok ételnek fura ize lesz, és a csokiból olyan rosszizű lett, hogy közben is az étet ettem, nem pedig a tejet, pedig a tejet szerettem az étet annyira nem.
14/14 anonim válasza:
Ha ti is az országos onkológián vagytok akkor mennyetek el a délibe ott van egy jó kis pizzázó, olyan finom pizzát adtak ott h a kemo sem tudta elnyomni az ízét! csak csípőset ne kérjetek rá mert arra ált kicsit érzékenyebbek leszünk :D (5ből 5 kemós ezt mondta és én is megtapasztaltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!