Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltattál h1n1 ellen vagy nem?

Oltattál h1n1 ellen vagy nem?

Figyelt kérdés
2009. nov. 24. 16:34
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
18%
Nem.
2009. nov. 24. 16:36
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Még nem, pénteken olt a suli, és nagyon be vagyok parázva. De mind1, ha beoltanak, annak a szövődményeitől félek, ha nem, akkor meg a betegség szövődményeitől félek. Akkor inkább az oltás miatt parázok néhány napig, mint a betegség miatt több hónapig.

20/L

2009. nov. 24. 16:37
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
igen, de nem saját akartatból
2009. nov. 24. 16:37
 4/26 anonim ***** válasza:
48%
nem és a családom sem
2009. nov. 24. 16:38
 5/26 anonim ***** válasza:
10%

nem és a szüleim se

21/f

2009. nov. 24. 16:41
 6/26 anonim válasza:
100%
igen ma az iskolában
2009. nov. 24. 16:43
 7/26 anonim ***** válasza:
55%

IGEN!

3 hete oltattunk, az egész családom. :D

Az oltásnak semmi mellékhatását nem tapasztaltuk!

=====================

[link]

"...H1N1: lélegeztetőgépen egy szegedi orvosnő

A szegedi körintenzíven kezelnek a H1N1 szövődményei miatt egy szegedi orvost is a múlt hét közepe óta - a nő lélegeztetőgépen van - írja a delmagyar.hu. Ugyanitt kezelik azt a 40 éves terhes szegedi asszonyt is, aki nagyjából 3 hete szorul mesterséges lélegeztetésre, szintén a H1N1 szövődményei miatt. A lap úgy tudja, állapota azóta is változatlan.

A körintenzívre került szegedi nő - aki üzemorvosként dolgozik, illetve alkalmassági vizsgálatokat végez - férje a makói kórház egyik szülészorvosa. A lap információi szerint az üzemorvos - akinek nincs háziorvosi praxisa - nem volt beoltva a H1N1 ellen, a vírust egyik páciensétől kaphatta el.

Nem vette föl a védőoltást az az ápolónő sem, aki a körintenzívre került kismamát kezelte: ő is megbetegedett, de megúszta enyhébb tünetekkel. A lap úgy tudja - bár minden egészségügyi dolgozónak a kezdetektől ingyenes a vakcina -, a körintenzív munkatársai is csak azután vették föl a védőoltást, hogy a kolléganőjük is ágynak esett..."

2009. nov. 24. 16:44
 8/26 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Én tegnap oltattam, és pénteken.

A fiam lázas lett de már jól van,mi meg majd meglátjuk.

2009. nov. 24. 16:46
 9/26 anonim ***** válasza:
100%
Én pénteken oltattam be magam.
2009. nov. 24. 16:49
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a rémhírt terjesztő propagandát meg nem kell elhinni. Évek óta kapom az oltásokat, soha semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam, ellenben nem betegedtem meg.
2009. nov. 24. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!