Fájó farokcsont, régebben vérzett felette, mi ez?
Figyelt kérdés
Egy ideje, évek óta előjön, hogy fáj a farokcsontom üléskor és felállni is fáj, előtte, nyár körül meg inkább vérzett, de nem ott ahol fáj, hanem felette van egy luk úgy pár centire. Nem tudom mennyire függ össze a kettő, minden esetre elég rossz ez a fájdalom. Lehet nem is farokcsont, mert mintha lentebb lenne, vagy lehet az, de rossz.2013. dec. 14. 14:35
1/5 anonim válasza:
estél már rá?
Lyuk a farokcsont felett? És vérzik? Miért nem mentél még ezzel orvoshoz??? Lehet sipoly, vagy az isten tudja még mi minden...
2/5 A kérdező kommentje:
Óvodában estem csak rá, de nem hiszem, hogy az kihozta volna mostanra. 4 éve megvan amúgy ez kb. Lehet azért, mert sokat ültem, vagy nem tudom, de rossz.
2013. dec. 14. 14:53
3/5 anonim válasza:
hát tudod, ez nem normális dolog, nem is értem, hogy hogy nem idegesít?!
4/5 A kérdező kommentje:
idegesit, de mit tudok vele csinálni?
2013. dec. 15. 02:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!