A minap olvastam a lakóhelyemhez közeli nagyon szomorú történetet! Egy 3,5 éves kisfiúról van szó benne, segiteni szeretnék neki!? Többi lent.
Figyelt kérdés
A Kisfiú 3.5 éves , donorra vár. a szívével van baj , anyja 4 másik testvérrel együtt neveli ! a következő egy évben el kell végezni a kisfiún a műtétet, ugyebár mire hazamennek majd a kórházbók kell a STERIL SZOBA! Ugyan nekem is épphogy elég a megélhetésre a jövedelmem, de valamihogyan ha csak egy pici segitőkezet tudnék nyújtani ,már jobban érezném magam ! Valakinek valami ötlete , hogy miben tudnék segíteni ?? Milyen baktériumölő vegyszerek kellenek majd hogy tisztán tartsák a gyermek szobáját ? törölközö milyen kell majd neki ?2013. dec. 13. 08:57
1/4 anonim válasza:
Szerintem ha segíteni szeretnél, keresd föl a családot, mond el nekik hogy olvastad mi történt, és beszélgess velük. Beszélgetés közben meg lehet kérdezni, hogy mire van szükségük. Ezt mi nem igen fogjuk tudni megmondani neked.
2/4 A kérdező kommentje:
És vajon nem veszik rossznéven ?? Eléggé félek az ilyen helyzetektöl :/
2013. dec. 13. 13:57
3/4 anonim válasza:
Nem hinném,hogy rossz néven veszik.Hiszen ha nyilvános a történet-mivel olvastad,akkor azt se bánják ha megtudják mások,ezáltal elképzelhető is,hogy érkeznek segíteni vágyó emberek.
Biztosan örülnének nagyon a segítségnek.És nagyon jó,hogy eszedbe jutott ez.Már maga a felajánlás is öröm lesz számukra.Biztos vagyok benne.
Beszélhetsz is velük,és akkor ők jobban elmondják mire van szüksége.
4/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem velük! Nagyon kedves és aranyos család! Sikerült segítenem igaz pár apró dologgal csak, de sikerült ! :)
2013. dec. 21. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!