Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A minap olvastam a lakóhelyemh...

A minap olvastam a lakóhelyemhez közeli nagyon szomorú történetet! Egy 3,5 éves kisfiúról van szó benne, segiteni szeretnék neki!? Többi lent.

Figyelt kérdés
A Kisfiú 3.5 éves , donorra vár. a szívével van baj , anyja 4 másik testvérrel együtt neveli ! a következő egy évben el kell végezni a kisfiún a műtétet, ugyebár mire hazamennek majd a kórházbók kell a STERIL SZOBA! Ugyan nekem is épphogy elég a megélhetésre a jövedelmem, de valamihogyan ha csak egy pici segitőkezet tudnék nyújtani ,már jobban érezném magam ! Valakinek valami ötlete , hogy miben tudnék segíteni ?? Milyen baktériumölő vegyszerek kellenek majd hogy tisztán tartsák a gyermek szobáját ? törölközö milyen kell majd neki ?

2013. dec. 13. 08:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha segíteni szeretnél, keresd föl a családot, mond el nekik hogy olvastad mi történt, és beszélgess velük. Beszélgetés közben meg lehet kérdezni, hogy mire van szükségük. Ezt mi nem igen fogjuk tudni megmondani neked.
2013. dec. 13. 09:17
 2/4 A kérdező kommentje:
És vajon nem veszik rossznéven ?? Eléggé félek az ilyen helyzetektöl :/
2013. dec. 13. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy rossz néven veszik.Hiszen ha nyilvános a történet-mivel olvastad,akkor azt se bánják ha megtudják mások,ezáltal elképzelhető is,hogy érkeznek segíteni vágyó emberek.

Biztosan örülnének nagyon a segítségnek.És nagyon jó,hogy eszedbe jutott ez.Már maga a felajánlás is öröm lesz számukra.Biztos vagyok benne.

Beszélhetsz is velük,és akkor ők jobban elmondják mire van szüksége.

2013. dec. 14. 19:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Beszéltem velük! Nagyon kedves és aranyos család! Sikerült segítenem igaz pár apró dologgal csak, de sikerült ! :)
2013. dec. 21. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!