Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi csináljak? :S Muszály meg...

Mi csináljak? :S Muszály meg műteni?

Figyelt kérdés
Dokim azt ajánlotta hogy vetessem ki mandulámat mer sok gond van vele, izületeimet is meg támadta, de én nem szeretném ki vetetni, csütörtökön megyünk ortopédiára=(
2009. nov. 24. 09:23
 1/7 anonim válasza:
Ne ragaszkodj a manduládhoz, ha gyulladt, akkor lehet, hogy nem ccsak az ízületeidre "megy rá". Vetesd csak ki, sokkal jobb lesz utána!
2009. nov. 24. 09:43
 2/7 A kérdező kommentje:
sokszor gyullad be, de nem akarom ki vetettni félek a műtétektől, meg utána mien hangom lessz ?
2009. nov. 24. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:

szia!

én közép 9.es azaz olyan 16 lehettem amikor kiszedték!

első pár nap rossz volt, de egyáltalán nem bántam meg.

előtte minden évben 4-5x voltam korházban miatta, azóta szerencsére beteg is kb 1x egy évben sima megfázás, de a torkommal minden ok:D

ha a doki mondja higgy neki!

sokkal jobb lesz utána

a hanggal annyi, hogy először nekem is furi volt, meg aki előszrö hallotta annak feltűnt de aztán semmi kb 1 hét és már nem is emlékeztek arra, h előtte más volt a hangom.

2009. nov. 24. 09:54
 4/7 A kérdező kommentje:
én 14 vaok, és a hangod mennyire lett más nagyon?
2009. nov. 24. 09:57
 5/7 anonim válasza:

Az első vagyok.

Ha folyamatosan gyulladt, ennek ellenére nem engeded kivetetni, megmarad a hangod, de azt. max. üvöltésre fogod tudni használni, mikor a fogaid, ízületeid, belső szerveid fognak fájni. Egy krónikus gyulladt góc ezt mind-mind okozhatja. Most egy hét alatt véget vethetsz ennek, vagy választhatod az életed végéig tartó gyógyszerszedést és fájdalmat.

Szerintem hallgass az orvosokra! Jobban jársz!

2009. nov. 24. 13:09
 6/7 anonim ***** válasza:
A hangodhoz ennek semmi köze, mert a hangszálak a gégédben, a mandulák pedig a garatodban vannak, szóval, ugyanolyan hangod lesz utána, mint most. Ellenben, ha a gyulladás rámegy a hangszalagokra, mert nem veteted ki, akkor változhat...
2009. nov. 24. 13:26
 7/7 A kérdező kommentje:
nekem igy tetszik a hangom:S de ha azt mondják nem muszály nem vetetem ki ha muszály ki vetetem, és köszönöm az infó. kat:)
2009. nov. 24. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!