Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Betegseg ami nekem van? Es ha...

Betegseg ami nekem van? Es ha igen van ennek neve?

Figyelt kérdés

ha fuggoleges vonalakat nezek pl egy papiron egymas mellett negynel tobbrol nehezen tudom eldontrni hogy hany vonal fut egymas mellett. negyrol megmondom akarmikor hogy negy, otrol mar nemtom eldonteni hogy ot vagy hat?.. vagy tobbrol es igy tovabb.

egyszer regen voltam egy szem vizsgalaton ahol megallapitottak haz egyik szemem folyamatosan fokuszal annak ellenere is h egyesevel mindkettovel elesen latok. igazabol ezen kivul mast nem mondtak akkor se. kerdesem az lenneh ez betegseg es ha az van e neve esetleg van e ra valami gyogymod? mostanaba egyre jobban zavar.

elore is koszi

2013. dec. 12. 00:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez nem betegség, csak romlik a szemed. Itt már szemüvegre van szükséged, szóval irány a szemész, vagy optika.
2013. dec. 12. 00:56
 2/2 A kérdező kommentje:
-1es mindket szemem es kontaktlencses vagyok. elesen latok de az egyik szemem folyton mozog. a szemeszeten volt egy teszt. beleneztem egy ilyen kivetito szerusegbe amibe egy vizszintesen felbevagott kocka egyik felet bal a masik felet jobb szemmel neztem/lattam. ha jol remlik a jobbszememhez kepest viszonyitva a bal szem altal latott kocka (also) resze allandoan mozgott jobbra balra a masik fel kocka alatt. a dioptriam jo a letutobbi vizsgalat szerint. "csak" a szemem mozog magatol
2013. dec. 12. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!