Baj lehet a szívemmel? :/ :S 15/L
Kérlek segítsetek!! :( Kezdek aggódni,hogy valami baj lehet a szívemmel...már egy ideje gyakran érzek szívfájdalmat,vagy szívszúrást. Szinte minden nap.Általában csak pár percig tartanak,de van,hogy szédüléssel,hirtelen fejfájással jár,és ilyenkor eléggé megijedek. Kb.1 éve is volt ilyen problémám,de egy kis "életmód váltás után" (előbb lefeküdtem,és többet aludtam,kevesebbet gépeztem,egészségesebben kezdtem el táplálkozni,stb.) megszűnt. Újabban megint visszatértem arra,hogy éjfél körül fekszek le,és 5-6 órákat alszom. Talán ez lehet a baj megint?! Régen sokat stresszeltem,rengeteg családi veszekedésen,ügyön mentem át,összevesztem legjobb barátnőmmel,szakítottam a barátommal..most a nyáron is idegeskedtem az új suli miatt, és itthon is voltak gondok. Anyukám szerint ezek miatt van a probléma. Nyáron hajlamos vagyok a rosszullétekre,szédülés,hányinger,remegés,hirtelen látászavar...de evvel már voltam kivizsgáláson,és semmit nem találtak! Doki azt mondta,igyak többet. (Napi 2-3 litert iszom.) Szívszúrás,szívfájdalom,szédülés...tudom,hogy ezer oka lehet,de azért aggódok. Szerintetek forduljak orvoshoz,vagy várjak,hátha megint megszűnik?!?
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!