Hogy erositsem meg magam?
Figyelt kérdés
Kezdek osszeomlani testileg lelkileg...beteg lettem nagyon2013. dec. 10. 19:31
1/6 anonim válasza:
Mit szeretnél megerősíteni konkrétan mi a bajod?
2/6 A kérdező kommentje:
most valami influenzát kaptam el ügyesen ami mindenhová továbbfertőződött bennem, de egyébként van valami szellemi vagy milyen bajom is amira gyógyszert szedek és kezdek leépülni 18 évesen :(
2013. dec. 10. 19:48
3/6 anonim válasza:
Influenzara c vitamin esetleg ha ihatsz a gyógyszere akkor pálinka mézzel forralva komolyanszellemi bajod használ ám meg fel a fejjel
4/6 anonim válasza:
Na ezt hülyén írtam de érted pontosan mirre szedsz gyogyszert
5/6 A kérdező kommentje:
antidepresszánst szedek...
2013. dec. 10. 20:23
6/6 anonim válasza:
Aha volt egy haverom aki szintén azt szedett bár gondolom ezt tobbmindenre adják de már nem szedi ő pl elkezdett edzeni talált magának célt és ettől lett jobban szóval ezt ajánlom neked is nem feltétlenül az edzést hanem azt hogy találj valami célt elfoglaltságot az lelkileg rendbe tehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!