Mitől, miért fáj hónapok óta a jobb csuklóm?
Figyelt kérdés
Ha írok, vagy bármit csinálok fáj a csuklóm, erősen belenyilaló fájdalmat érzek. Mitől lehet ez?2013. dec. 9. 19:32
1/3 anonim válasza:
Nincs a csuklódban egy pici dudor? Nekem ganglionom volt (legalábbis ezt mondta az orvos). Valami kapcsolata van az ínhüvely gyulladással, de nem akarok hülyeséget mondani. Ha jól emlékszem néha elmúlik, néha előjön, de csak műtét útján lehet tőle megszabadulni. Amikor kimondta a műtét szót az orvos annyira megijedtem, hogy azóta egyszer sem jött elő újra rajtam. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Egy pici dudor van:o
meg ami csont van ott az a kiemelkedő, az sokkal jobban kint van mint a másik csuklómnál..menjek el vele dokioz szerinted?
2013. dec. 11. 16:56
3/3 anonim válasza:
Szerintem nem kell aggódnod, de ha szeretnél elmehetsz. Ha ganglion, akkor szerintem ugyan azt fogja mondani az orvosod, amit nekem is. (első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!