Nagyon hullik a hajam, és már úgy látom, hogy nagyon ritka is lett, látom a fejbőröm! Félek, hogy teljesen kikopaszodom, mitől lehet ez?
32 éves nő vagyok.Nem foltokban hullik,hanem mindenhol.
Volt márciusban egy nagyvetélésem,(24 hetes terhesség),már arra is gondoltam,talán hormonális a dolog,dehát az nem lehet,már 8 hónapja volt!Kedden megyek nőgyógyászatra,és köszi a tanácsot,elmegyek a körzetihez is egy vérkép-beutalóért,csakhát úgy szégyellem ezt,annyira gáz!:(Rossz fogam nincs,tehát ez is kilőve,meg ha jól tudom attól foltokban hullana.
Csak olyasmit szégyelj, amiről a te tehetsz! Erről -hogy hullik a hajad-, biztos nem. Vagyunk még páran így:(
Nem elképzelhetetlen a hormonális ok, hiába volt a vetélés 8 hónapja. A hormonháztartás felborulása és annak utóhatásai, következményei ilyen lassan zajlanak le.
Én nem tudtam,hogy az ilyen lassú,de köszönöm,hogy írtál,minden nap lehet tanulni valamit!!!
Holnap úgyis megyek a nőgyógyászatra,remélem kapok vmi bíztató infót a dokitól..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!