Barna haj kiszőkülhet magától? Ugye nem vagyok beteg? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Barna a hajam. Hétről-hétre veszem észre hogy egyre több szöke hajam van, a barna szemem nek pedig már vannak citromsárga(!)beütései és a pupilla körül kék!
Én igazából nem is bánom, Csak érdekel hogy ez biztosan nem betegség-e.
2009. nov. 22. 15:56
2/12 A kérdező kommentje:
8/ Tényleg?
2009. nov. 22. 16:02
3/12 anonim válasza:
jajnemár, csak vicceltem...:D
gondolom fiatal vagy még, nincsen semmi bajod, nyugi:D
anyám pl tök szőke volt, a lehető legszőkébb fiatalon, aztán elkezdett bebarnulni és mostanra már sötétbarna haja van :D (nem festett)
4/12 anonim válasza:
Én szőkéből lettem barna, és teljesen egészséges vagyok. De most is van olyan, hogyha sokat napozok kiszőkülök.
5/12 A kérdező kommentje:
Ok. Olyanról már hallottam hogy egy szőkéből barna lett...De forditva nem tudtamk hogy lehet... De akkor mivan a szememmel?
2009. nov. 22. 16:18
6/12 anonim válasza:
Én szőkén születtem (az az igazi szőke) maximum 2 és fél éves koromig tartott elkezdtem bebarnulni aztán most meg újra szőkülök ki... :)
Ilyen az élet
7/12 A kérdező kommentje:
Ok? de a szememmel mivan?
2009. nov. 24. 14:25
8/12 anonim válasza:
haho, nekem amiota beteg vagyok sokat azota sargasodik a barna szemem irisze:o,es nem tudom miert ensem,de a sotetbarna szemem, mogyoros szinusodik es sargas csikok vannak a szelen.21/L
9/12 anonim válasza:
utolso vagyok..gyrngebbaz immun rendszerem,es lelkileg is elegge kesz vagyok pont emiatt a sok betegsegi tunet miatt.....es azota sotetkek a szemem koruli csik,meg sargasokik az irisz,de nem tudom van e osszefugges 21/L
10/12 anonim válasza:
gyengebb az* felre irtam,bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!