Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintek ez betegség? Vagy...

Szerintek ez betegség? Vagy mi lehet? (többi lent)

Figyelt kérdés
Nincs semmi étvágyam..Ha tudok enni nem sokat ma este is levest és kenyeret ettem és rosszul éreztem magam...Tesin kis 7 kört kellett futnunk és rosszul lettem hányingerem lett..nem tudok enni ... Nem vagyok éhes de ha éhes vagyok akkor quovara érzem de csak 1-2falatot tudok enni...
2013. dec. 2. 20:58
 1/8 anonim ***** válasza:
lehet kialvatlanság de lehet hogy beteg vagy.. ne játssz az egészségeddel menj el orvoshoz holnap
2013. dec. 2. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:

Én akkor szoktam így érezni (ahogy az első is írta), ha nem alszom jól. Sőt, ez már a kifejezetten rossz alvásnál, mikor már sokadik napja nem aludtam még nagyjából se eleget.

Na meg mikor valami ksz@rt ettem. Betegség. Menj dokihoz!

2013. dec. 2. 21:07
 3/8 anonim ***** válasza:

egyél...

nem viccelek, velem is ez volt alig ettem egésznap és szedtem a gyógyszereket, kikészítette a gyomrom. 1 évig éltem kávén, energiaitalon... idén besokkalt a szervezetem, krónikus hasmenésem lett, nem ehetek azt amit akarok, nem ihatok amit akarok, kólán nőttem fel és most arról is le kell állnom ha jót akarok. minden műkajáról is. és csak azért, mert túlzásba vittem az éhezést. nem fogyókúráztam, még mindig túl sovány vagyok, de nagyon lefogytam... ne kövesd el ezt a hibát, a gyomrom miatt folyamatosan orvosokhoz járok, nagyon fáj, szúr és hasmenésem van gyakran. egyél mindig keveset, ha nem is kívánod. én még most sem nagyon tudom betartani, amikor még gáz van... minden jót!

2013. dec. 2. 21:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor megfogadom a tanácsaitok és elmegyek dokihoz... 2.csak az a baj hogy nekem nem pár napja tart hanem már több mint egy hónapja..pedig sokat és jól aludtam/alszok
2013. dec. 2. 21:15
 5/8 A kérdező kommentje:
3. Ahh értem elég rossz lehet neked..De nem bírok enni csak pár falatot..de az nem sok és nem az hogy nem kívánom hanem azt érzem hog tele vagyok mintha most ettem volna egy adag valamit...
2013. dec. 2. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj mindenképp orvoshoz.
2013. dec. 2. 21:31
 7/8 anonim ***** válasza:

3. vagyok, elég későn, de írok.

Én is mindig ezt érzem :/ Ezért kell többször picit enni. :)

2013. dec. 11. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Nincs semmi gáz mindenkinek vannak ilyen idõszakai,nekem egy ebéd 2tál húsleves meg egy nagy tányér pacal ez csak pl. de van olyan hogy2 falatot eszek de azt is majd kihányom,elõbb utòbb rendbe jössz kb negyed év nekem minden évben van ilyen
2014. okt. 5. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!