Szerintek ez betegség? Vagy mi lehet? (többi lent)
Én akkor szoktam így érezni (ahogy az első is írta), ha nem alszom jól. Sőt, ez már a kifejezetten rossz alvásnál, mikor már sokadik napja nem aludtam még nagyjából se eleget.
Na meg mikor valami ksz@rt ettem. Betegség. Menj dokihoz!
egyél...
nem viccelek, velem is ez volt alig ettem egésznap és szedtem a gyógyszereket, kikészítette a gyomrom. 1 évig éltem kávén, energiaitalon... idén besokkalt a szervezetem, krónikus hasmenésem lett, nem ehetek azt amit akarok, nem ihatok amit akarok, kólán nőttem fel és most arról is le kell állnom ha jót akarok. minden műkajáról is. és csak azért, mert túlzásba vittem az éhezést. nem fogyókúráztam, még mindig túl sovány vagyok, de nagyon lefogytam... ne kövesd el ezt a hibát, a gyomrom miatt folyamatosan orvosokhoz járok, nagyon fáj, szúr és hasmenésem van gyakran. egyél mindig keveset, ha nem is kívánod. én még most sem nagyon tudom betartani, amikor még gáz van... minden jót!
3. vagyok, elég későn, de írok.
Én is mindig ezt érzem :/ Ezért kell többször picit enni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!