A borotválkozástól erősődik a szőrzet vagy nem? Infok lentebb
Figyelt kérdés
Van aki azt mondja hogy nem, de szerintem meg igen...:D Szerintetek? 18/F vagyok, hónalj, lennt, láb, kéz, szőrős , hasamnál is csak ott kevésbé+ napfényben látszik mellkasnál pihék. Viszont arcomon egy deka sem. Én igy érzem ha hozzáérrek pl bajusznál hogy alakul majd de halvány a szine(szemből nem látni, hasamnál sem de ott már erősebb) . Mikor fog arcon is nőni,erősődni? Megszoktam ott is borotválkozni, olyankor utána érdes kicsit olyan 5napig aztán megint érzem hogy nől de nem látszik csak igy kézzel érezni. Mikor fog ez változni? bocs hogy hosszú lett.2009. nov. 21. 20:20
2/2 issti válasza:
Ez egy gyakori tévhit. A borotválás nem erősíti a szőrzetet, csak a rövidebb szőr tűnik erősebbnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!