Normális ha véradás után 12 órával elájulok?
Figyelt kérdés
Voltam vért adni úgy 11 óra körül,előtte ettem rendesen 1 kiflit és 1 balaton szeletet nem is volt gond,mert ittam 3 l folyadékot azzal együtt amit adtak meg amit nápolyit adtak.Iskolában pici szédültem,de el tudtam menni.1800 kalóriát ettem kb.Egész délután feküdtem,nem volt étvágyam sem energiám most sincs túl sok,de ma már 900 kalóriát ettem többet nem fogok.Hajnal fél 1kor elemntem zuhanyozni ásitottam is már olyan fáradt voltam utána hirtelen mindent vöröses színben láttam.Utána kinyitom a szemem a földön feküdtem kábultan s gyorsan leültem.Egy ideig este még tartott a rosszullét nehezen aludtam el,de sokat ittam inkább keljek fel és menjek ki wcre mint hogy rosszul legyek.Iskolában már a napot kihúztam.2013. nov. 29. 22:18
1/2 anonim válasza:
Én arra tippelek, hogy leesett a vércukrod vagy valami ilyesmi, többet kellett volna enni vacsira.
2/2 anonim válasza:
Én is tegnap adtam vért, elszívtam egy cigit és majdnem összeestem.Megesik, de ne aggódj, nem veszélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!