12 éves vagyok decemberben 13.165cm és 52kg. Mennyit kéne fogynom? Mert folyton megkapom hogy "dagadt" és már nagyon elegem van.
Figyelt kérdés
2013. nov. 29. 21:15
1/17 anonim válasza:
De miért lennél te dagadt 52kg-mal??
2/17 anonim válasza:
Én kicsit kevesebb centi és kicsit több kiló,de engem vékonynak tartanak általánosságban.XP
3/17 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom szeritem annyira nem vagyok az de minél többet hallgatom kezdem elhinni és önbizalmam már semmi.
2013. nov. 29. 21:21
4/17 anonim válasza:
Kicsit sem vagy dagadt. Vékony vagy. Én is ennyi voltam, és vékony voltam.
5/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Így azért könnyebb hogy ezt mondtátok.
2013. nov. 29. 21:26
6/17 anonim válasza:
én csak 1kg-mal vagyok kevesebb és ugyanilyen magas és minden vagyok csak dagadt nem!! De attól még hogy vékonyak vagyunk mozognunk kell!!
7/17 A kérdező kommentje:
Szoktam. És mindem este felüléseket csinálok 80-at általánosságba.
2013. nov. 29. 21:28
8/17 anonim válasza:
Egy dekát sem kell fogynod. Dagadt biztosan nem vagy, de még az sem kizárt, hogy túl sovány vagy. ha bajod van magaddal, akkor is egyél normálisan, viszont válassz egy sportot, amit szivesen űzöl rendszeresen, az önbizalmat ad. Ja és ne felejtsd el, hogy nem azért csúfolnak dagadtnak, mert az vagy, hanem mert látják rajtad, hogy ez idegesít. Ha kiröhögnéd őket és visszavágnál valamivel (mindenkit lehet csúfolni valamivel) akkor hamarosan leszállnának rólad. Ne legyél nyuszika, vágj vissza!
9/17 A kérdező kommentje:
Képet nem tudok de facebookot küldjek?
2013. nov. 29. 21:32
10/17 anonim válasza:
Küldhetnél, de látatlanban is megmondom, hogy ezzel a súllyal nem vagy dagadt! Én 166/58 vagyok, és egy jó alakú nőnek tartom magam, talán fenéktájon lenne mit ledolgoznom. Azt a facebookot elküldheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!