Virtuális kolonoszkópia? Ciki visszamenni az orvoshoz?
Az én problémám elég régóta tart, voltam már béltükrözésen, de csak 30cm-ig tudták megcsinálni,mert hajtűkanyar van a belemen. Jelenleg reflux-szal is kezelnek,de tükrözés nem történt.
5 évvel ezelőtt kaptam egy enyhe gyomorfekélyt, amit gyógyszerrel megszüntettek,de azóta nem voltam tükrözésen.
Sajnos elég sűrűn járok orvoshoz(pedig eléggé fiatal vagyok)és annyira cikinek érzem hogy visszamenjek a háziorvoshoz, hogy akkor(1 év után)kérném a virtuális vizsgálatot, illetve hogy szeretném ha meg is tükrözné a gyomrom.
Nem igazán tudok megnyugodni, mert állandóan puffadok, fáj, hangosan korog a gyomrom, és a legrosszabb hogy nem tudom miért is...
Nagyon gáz rájárni az orvosra?(de máshogy nem megy)
A betegség minden, csak nem ciki.
Én is fiatal vagyok, 26 éves és az elmúlt 3 évben mást se csináltam, mint orvostól orvosig jártam.
Volt gyomortükrözésem is, végbéltükrözésem is.
Egyébként refluxom van, IBS-em, aranyerem. Illetve legutóbb nyirokcsomó duzzanatok jelentek meg végig a nyakamon, azzal is jártam egy ideig az infektológiára.
Ha gond van, akkor menj vissza az orvoshoz.
Mert az a jó és akkor vagy nyilván nyugodt és leszel rendbe, ha kiderül, hogy mi okozza a panaszaidat és azt megfelelően kezelik.
köszönöm a válaszod! Sokszor az zavar ahogy az orvosok a dologhoz állnak..leráznak.
És nálad találtak valamit a tükrözésen?
Én is Ibs-re gyanakszom,de majd ha megvizsgálnak..
csak ne fájna meg feszülne a hasam állandóan..
Nem szabad hagyni, hogy lerázzanak. Az a dolguk, hogy kivizsgáljanak.
Végül is semmi komolyat nem találtak a tükrözések során.
Amikor gyomortükrözésre mentem, akkor fekélyt gyanítottak, de végül is simán reflux igazolódott. Amikor az IBS-t állapították meg, akkor ahhoz nem csináltak tükrözést. Azt tünetek alapján állapították meg és gyógyszeresen kezelnek, amivel nincsenek már meg a panaszok.
Végbéltükrözésem meg gyakran ismétlődő végbéltáji fájdalom miatt volt, ami kisugárzott a combomba is. Már előtte is volt aranyerem, viszont amikor ez a végbélfájdalom jelentkezett, akkor konkrétan az aranyeremmel semmilyen panaszom nem volt, ezért küldtek tükrözésre. De végül is belső aranyeret találtak, de arra azt mondták, hogy ezt a fajta fájdalmat nem az okozza és hogy valami mástól van. Valamilyen más szervi, ízületi probléma lehet, ami oda sugárzik ki.
Hát sajnálom,hogy ennyi betegséged van!De azt nem is tudtam hogy az Ibs-t gyógyszerrel kezelik,mert ált semmit nem adnak.Mit szedsz rá?
Én is erőt veszek magamon és hétfőn kérek időpontot:-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!