Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Virtuális kolonoszkópia? Ciki...

Virtuális kolonoszkópia? Ciki visszamenni az orvoshoz?

Figyelt kérdés

Az én problémám elég régóta tart, voltam már béltükrözésen, de csak 30cm-ig tudták megcsinálni,mert hajtűkanyar van a belemen. Jelenleg reflux-szal is kezelnek,de tükrözés nem történt.

5 évvel ezelőtt kaptam egy enyhe gyomorfekélyt, amit gyógyszerrel megszüntettek,de azóta nem voltam tükrözésen.

Sajnos elég sűrűn járok orvoshoz(pedig eléggé fiatal vagyok)és annyira cikinek érzem hogy visszamenjek a háziorvoshoz, hogy akkor(1 év után)kérném a virtuális vizsgálatot, illetve hogy szeretném ha meg is tükrözné a gyomrom.

Nem igazán tudok megnyugodni, mert állandóan puffadok, fáj, hangosan korog a gyomrom, és a legrosszabb hogy nem tudom miért is...

Nagyon gáz rájárni az orvosra?(de máshogy nem megy)

2013. nov. 29. 17:46
 1/5 A kérdező kommentje:
Az zavarna benne hogy elég sok röntgenem volt idén, és félek hogy túl sok lenne...
2013. nov. 29. 17:47
 2/5 anonim ***** válasza:

A betegség minden, csak nem ciki.

Én is fiatal vagyok, 26 éves és az elmúlt 3 évben mást se csináltam, mint orvostól orvosig jártam.

Volt gyomortükrözésem is, végbéltükrözésem is.

Egyébként refluxom van, IBS-em, aranyerem. Illetve legutóbb nyirokcsomó duzzanatok jelentek meg végig a nyakamon, azzal is jártam egy ideig az infektológiára.

Ha gond van, akkor menj vissza az orvoshoz.

Mert az a jó és akkor vagy nyilván nyugodt és leszel rendbe, ha kiderül, hogy mi okozza a panaszaidat és azt megfelelően kezelik.

2013. nov. 29. 17:49
 3/5 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszod! Sokszor az zavar ahogy az orvosok a dologhoz állnak..leráznak.

És nálad találtak valamit a tükrözésen?

Én is Ibs-re gyanakszom,de majd ha megvizsgálnak..

csak ne fájna meg feszülne a hasam állandóan..

2013. nov. 29. 18:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem szabad hagyni, hogy lerázzanak. Az a dolguk, hogy kivizsgáljanak.

Végül is semmi komolyat nem találtak a tükrözések során.

Amikor gyomortükrözésre mentem, akkor fekélyt gyanítottak, de végül is simán reflux igazolódott. Amikor az IBS-t állapították meg, akkor ahhoz nem csináltak tükrözést. Azt tünetek alapján állapították meg és gyógyszeresen kezelnek, amivel nincsenek már meg a panaszok.

Végbéltükrözésem meg gyakran ismétlődő végbéltáji fájdalom miatt volt, ami kisugárzott a combomba is. Már előtte is volt aranyerem, viszont amikor ez a végbélfájdalom jelentkezett, akkor konkrétan az aranyeremmel semmilyen panaszom nem volt, ezért küldtek tükrözésre. De végül is belső aranyeret találtak, de arra azt mondták, hogy ezt a fajta fájdalmat nem az okozza és hogy valami mástól van. Valamilyen más szervi, ízületi probléma lehet, ami oda sugárzik ki.

2013. nov. 29. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát sajnálom,hogy ennyi betegséged van!De azt nem is tudtam hogy az Ibs-t gyógyszerrel kezelik,mert ált semmit nem adnak.Mit szedsz rá?

Én is erőt veszek magamon és hétfőn kérek időpontot:-)

2013. nov. 29. 20:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!