Kovaföld? A por állagú kovafölddel kapcsolatban írnátok személyes tapasztalatokat? Minden információ, részlet érdekel.
A POR állagú (nem kapszulázott kiszerelésű) kovaföld fogyasztásával kapcsolatban érdeklődöm.
Tudnátok nekem írni néhány személyes tapasztalatot ebben a témában?
Tegnap vettem be kovaföldet (port) első alkalommal. 1 teáskanálnyit oldottam fel kb. 2 dl vízben. Ez így rossz adagolás?
A tieteknek milyen íze van, van egyáltalán íze?
Hol vettétek - ha szabad kérdezni?
A miénknek van egy kis mellékíze, bár lehet, hogy csak túl töményen használtam.
Érdemesebb például 1 liter vízben feloldani, nem 2 dl-ben?
Fokozatosan kell emelni a kovaföld adagját? Ti hogyan csináljátok?
Mikor veszitek be? Étkezéstől távoli időpontban?
Kb 2 dl vízben, reggel, éhgyomorra, utána fél óráig nincs szilárd étel!
Egy púpozott evőkanállal (7g)
Lehet az adagot kevesebbel kezdeni.
A Perui a legtisztább és a leghatékonyabb.
A szilícium-dioxid tartalma mennyi? Mert ez a kovamoszat tartalmat jelzi.
Fehérnek kell lennie!
Kb 2 dl vízben, reggel, éhgyomorra, utána fél óráig nincs szilárd étel!
Egy púpozott evőkanállal (7g)
Lehet az adagot kevesebbel kezdeni.
A Perui a legtisztább és a leghatékonyabb.
A szilícium-dioxid tartalma mennyi? Mert ez a kovamoszat tartalmat jelzi.
Fehérnek kell lennie!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!