Hogyan tudnám növelni a testmagasságomat? Van erre lehetőség?
15/F vagyok és kb 164 cm. Zavar , hogy barátnőm nagyobb tőlem max 5 centivel. Tudnátok segíteni, hogy nőjjek?
Tudom , hogy fejlődésben vagyok még, de amúgyse lennék túl magas. Remélem nem ekkora leszek felnőtt korban..
Köszönöm előre is!
A fiamnál is probléma volt, hogy évekig nem nőtt, az osztályban már ő volt a legkisebb 7-8 osztályban...
Próbálkoztunk B-vitaminokkal, az orvos más erősítőt nem írt fel neki, végül valahogyan azt találtam ki, hogy szójalecitin kapszulát veszek neki, hátha?...
Kb. 2 hónap szedés után (napi 1200mg-ot szed) kezdett el nőni és egyszerűen fantasztikus, ahogy azóta nő!!! :D
Az első 2 évben havonta 1 cm-t nőtt, ma már kicsit lassabban ugyan, de még mindig növésben van!!!
Most 17 éves és az osztályban átlagos (közepes) a testmagassága (175 cm).
Mellesleg az sem mindegy, hogy mióta szedi a szójalecitint, azóta sokkal könnyebben tanul!
Próbáld ki, hátha neked is bejön! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!