Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Sudokrémet lehet Vajdaságban...

Cunciii kérdése:

Sudokrémet lehet Vajdaságban kapni? Csantavéren? Vagy Szabadkán?

Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
A Sudokrémre rá van írva, mennyi dologra jó, de nem az igazi. Pl. pattanás nem fog tőle elmúlni. Léteznek annál sokkal precízebb és jobb orvosi szerek.
2013. nov. 26. 09:44
 2/3 A kérdező kommentje:
hát én olvastam róla sokat, és mindenki megvan elégedve vele, kivétel 1-2 ember, lehet teis közéjük tartozol :D hidd el én már próbáltam sokmindent kimondottan pattanásokra, de semmi nem segített, úgyhogy a kifejezetten pattanásokra való dolgok még annyira sem hatnak..kipróbálni pedig lehet ezt is, mivel sokan írták hogy meggyógyította az ekcémás bőrüket, amire addig semmi nem segített..próba szerencse, amúgy meg nem azt kérdeztem hogy jó e, hanem hogy kapható e itt :)
2013. nov. 26. 09:57
 3/3 anonim válasza:
Lehet kapni apotekaban.Ha Csantaveren nem, Szabadkan biztosan. Mondjuk viszonjlag draga, egy kis doboz is 800-900 din., de tenjleg nagyon jo termek szerintem is, tehat megeri.
2016. okt. 11. 02:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!