Hasító térdfájdalmam van hajlításoknál. Vajon miért?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Van egy problémám egy jó ideje fáj a bal térdem. Amikor behajlítva tartom a lábam akkor fáj leginkább ezen kívül fáj ha felállok, leguggolok, lépcsőzök általában ezeknél szokott nagyon belehasítani, de amikor megyek, futok akkor is de akkor annyira nem érzem. A jobb térdemmel nincs ilyen problémám. Mi miatt lehet ez? 15 éves vagyok s fiú. A válaszaitokat előre is köszönöm.
2008. júl. 11. 00:48
1/6 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen.
Nagyon kellemetlen tud lenni.
Szerintem megeröltedhetted,vagy begyulladt. Haználj rá sport krémet és hogyha nem múlik menj el a dokihoz ő majd ír rá gyulladáscsökkentőt,meg persze megnézi alaposabban.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. Gondolkoztam már rajta de nem tudtam mi miatt lehet. De én nem gyulladást érzek hanem amikor felállok pl akkor kattan egyet és nyomódik egymáshoz a 2 csont vagy nem tudom. :S Leht el kellene mennem röntgenre az a biztos.
2008. júl. 11. 21:59
3/6 anonim válasza:
Hogyha pár nap múlva nem múlik el akkor mindenképpen nézesd meg.
Általában azért el szokott múlni,nem kell megijedni.
4/6 A kérdező kommentje:
De nekem már több éve így van. :S Eddig nem foglalkoztam vele de most már erősebbb a fájdalom.
2008. júl. 12. 22:05
5/6 A kérdező kommentje:
Igen. Hát bíznék benne senki se szeret orvoshoz járni. :) De nekem már sajna ez meg van 1 éve biztosan.
2008. júl. 13. 23:41
6/6 anonim válasza:
lehet h porclagyulasod van. nekem is az volt, mert tul sokat futottam betonon. amikoir leguggoltam, mindig recsegett a terdem. az elejen nem volt veszes, alig volt hangja, nem is fajt, de aztan mar kezdett rosszabb lenni, es jo hangos lett a ropogas es fajdalmas. elmentem a sportkorhazba, a doki mondta h porclagyulas van a terdemben. ayt mondta h ne hajlitgassam, keruljem a hajlitott testhelyzetet, es nyujsam ki lehetoleg minel tobbszor. meg felrt nekem Condrosulf tablettat, ami olyan anyagokat tartalmz, ami segit a porcok regeneralodasaban. 6 honapig nem sportoltam es syedtem a gyogyszert, es renbe is jottem. de a Proenyi3 tabletta is jo, ugyanolyan mint a Condrosulf.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!