Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Oltás után gyúrhatok?

Edward Cullen ® kérdése:

Oltás után gyúrhatok?

Figyelt kérdés
Ma kaptam meg a H1N1 es oltást, és érdekel ,h ma este gyúrhatok e?! Nem tésztára gondolok meg az ilyen szellemes beszólásokra. Súlyzozni szeretnék meg a szokásos fekvőtámasz. Szóval lehet ilyenkor , vagy inkább nem ajálott? légszi estig írjatok... mert sürgős lenne :) köszi
2009. nov. 20. 15:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
Estig meghalsz úgyhogy gyorsan gyúrjál addig.
2009. nov. 20. 15:16
 2/13 anonim ***** válasza:
31%

te nem vagy normaláis mért halna meg? majd te ha elkapod és nem vagy beoltva, sztem ha nem fáj a karod nyugodtam gyúrjáűl

és nem fogsz meghalni apum is él még:)

2009. nov. 20. 15:17
 3/13 anonim ***** válasza:
33%
Miközben több ember meg ebbe halt bele meg elvetélt meg ilyenek, csak éppen a sajtó hallgat róla politikai nyomás miatt. Szép. Sajnálom hogy az emberek nem látnak az orruknál tovább...
2009. nov. 20. 15:22
 4/13 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy hova kaptad az oltást, mert tudomásom szerint lehet kérni karba illetve vállba. Ha vállba kaptad akkor azt ajánlom hogy ma inkább ne súlyzózz mert könnyen meggyűlhet a szuri helye.Nyugi egy nap miatt még kondiban tudod tartani magad.
2009. nov. 20. 15:22
 5/13 anonim ***** válasza:
54%

most azt hiszitek, h a h1n1 elleni oltás veszélyes? na ne má

ez baromság

2009. nov. 20. 15:23
 6/13 anonim ***** válasza:
szerintem inkább ne... lehet hogy rosszul leszel kicsit.
2009. nov. 20. 15:31
 7/13 anonim ***** válasza:
36%

15.23

nem baromság.

a H1N1 nem más mint egy felfújt figyelmeztetés. Az egész mögött a pénz áll. A pénz mögött a politika. Az intézmények akik megrendelik az oltóanyagot, fizetnek érte. Minél jobban butítják az embereket, annál többen akarnak oltást kapni, így több oltóanyagot kell rendelni. Sőt, az még egy undorító dolog, hogy a politika belemászik, és egyik oldal azt mondja, hogy oltass, a másik oldal azt, hogy ne oltass, így az emberek életével szórakoznak... a pénzért. semmi másért.

Hónapok óta van már h1n1, mégsem kaptad el. Hónapok múlva is lesz, mégsem fogod elkapni. Miért? Mert az egész egy hatalmas árverés.

Diákoknak mivel ingyen van, így jogosan kérded h ez téged hol érdekel... hát ott, hogy az oltóanyag mögött nem hogy csak a pénz áll, de egészségtelen is a szervezetre. A vakcina higanyt tartalmaz ami erősen mérgező anyag.

Az egész egy nagy nagy átverés, amit Mi emberek szépen beveszünk mert pár hülye elhitte. 1 hülye 100-at csinál, ellenben egy fecske nem csinál nyarat. Miért? Mert pár köcsög fejed több pénzt akar látni a zsebében, holott már így is kő gazdagok. Gratulálok emberiség.

K

2009. nov. 20. 15:42
 8/13 anonim ***** válasza:
37%

Nem gondolkodtatok még el rajta, hogy került elő ez a vírus? Egyik napról a másikra? És pont mexikóban?? Nem gyanús hogy az aids is pont afrikában jött elő? Hát persze mert kiken lehet tesztelni, a nigákon afrikában meg a szerencsétlen mexikóiakon, no meg a benszülötteken. Az egész pénzre megy ki. A malacvírust is megcsinálták, kiszórták, elkezdték csinálni az oltóanyagot amit 100 évvel ezelőtti pestis oltásból származtattak, telerakták még egy rakás xarral (lásd higany) azt kész, adjad a népnek jó pénzért.

Ha pisztolyt fognának a fejemhez akkorse oltatnám be magam!!!!

2009. nov. 20. 15:50
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

de ezt SENKI NEM kérdezte... gratulálok...

és ez az oltás nem káros a szervezetre. én úgy tudom, hogy az összes kötelező oltásban van higany is. ebben is annyi van, amennyitől nem lesz bajod.

2009. nov. 20. 15:54
 10/13 anonim ***** válasza:
69%
a kérdező nem ezt kérdezte, most mért ilyesztitek meg?
2009. nov. 20. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!