Hallottátok hogy elvetélt egy francia nő a h1n1 oltástól?
Figyelt kérdés
Egy barátnőm férje francia, ezért állandóan a francia tévéket és híradókat nézik, és ma reggel mondták ott be, egy terhes nő 2 nappal az oltás után elvetélt, állítólag az oltás volt az oka. Már előre tudom hogy ez a magyar híradóban sehol nem lesz benne, mélyen hallgatni fognak róla, mert még az orvosok is belettek fenyítve, nehogy ellene beszéljenek az oltásnak mert meg lesz a büntetése annak aki nem mellette áll.
Tudom hogy lehet akkoris elvetélt volna ha nem oltatja be magát, de állítólag ez most az oltástól volt. Plusz túl sok már a gyanús eset, túl sokan haltak meg már relytéjes körülmények között az oltás után, amit a híradóban nem mondanak...
2009. nov. 20. 13:59
1/3 anonim válasza:
Megérdemli a sok hülye aki beoltatja magát anyám mondta ,h 3-man elájultak tőle vmelyik ismerősei közül..
2/3 anonim válasza:
Az én háziorvosom egyik pillanatról a másikra változtatta meg a véleményét,először azt mondta nem érdemes beadatni,utána azt h feltétlenül adassam be.Szórakozzanak mással,eddig is megvotlam influenza oltás nélkül.Olyanokat is terjesztenek itt hogy ez a spanyol nátha,de akinek van egy cseppnyi esze is nem hisz el mindent. Szerintem ha annyira komoly lenne ez a dolog nem lenne minden rovos más véleményen,nem modnnaák azt hogy adasd be ha akarod,de ő nem vállalja a felelősséget. Amugy nekem a nagyanyám és az anyám is beadatták maguknak,másnapra belázasodtak 3 napig 40 fokos lázuk volt. Kérdem én,akkor nem teljesen mindegy ha már elkapod ezt a rohadt influenzát? Kifeküdték,kész. Persze a hiradoba csak azt teszik bele,hogy valaki tüdővérzést kapott,de zat a jóisten se tudja nem volt e neki más baja a h1n1en kivül,vagy nem lábon hordta e ki a betegséget.
3/3 anonim válasza:
A H1N1 et csak azért reklámozzák, hogy el tudják adni a sok injekciót. Jövőre megint lesz valami vírus amit kitalálnak figyeljétek meg és a magyarok lesznek az elsők akik az ellenszert megcsinálják. Csak rajtuk ne maradjon megint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!