János81 kérdése:
Ritkán reggelente arra ébredek, hogy beduzzadt a nyelvem és néha társul vele a talp fájdalom is. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2013. nov. 23. 07:26
1/15 anonim válasza:
Érdekes dolog. Látszik is,hogy duzzadt a nyelved,vagy inkább csak érzed? A talpfájdalom éles,vagy inkább bizsergő,szúró,zsibbadás szerű? Hány éves vagy? Egyéb panaszod nincs(pl.izomgyengeség,látásproblémák)?
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a kérdésemre a segítő kérdéseket!32 éves vagyok és szemmel is látszik, hogy duzzadt a nyelvem a talpamra meg néha alig tudok ráállni, mert több ponton fáj a talpam része, de egy két nap és elmúlik.Úgy érzem, hogy a látásom se a régi néha mintha homályosabban látnék.Az orvosok nem tudnak mit mondani.
2013. nov. 23. 12:21
3/15 anonim válasza:
Neurológián jártál már? Elég "csúnya" dolog jutott az eszembe. Nem akarlak megijeszteni,de szükség lenne egy neurológiai vizsgálatra!
4/15 A kérdező kommentje:
Nem jártam. De kíváncsi vagyok ,hogy mi az a csúnya dolog amire gondolsz. ?
2013. nov. 23. 13:59
5/15 anonim válasza:
Ilyen jellegű bizonytalan panaszokat tud okozni egy kezdődő sclerosis multiplex. Férfiak között ugyan kevesebb van,de előfordul. Sajnos tapasztalatból jutott az eszembe. Reméljük semmi köze hozzá,de nem ártana utána járni.
6/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, elmegyek kivizsgáltatom!
2013. nov. 23. 14:19
7/15 A kérdező kommentje:
Még annyit hogy a nyelés néha egy kicsit nehezebb mit szokott lenni.Arra gondoltam hogy emésztési vagy bél probléma lehet mert azt olvastam,hogy a nyelv teljesen összeköttetésben van ezekkel a belső szervekkel.
2013. nov. 23. 14:28
8/15 anonim válasza:
inkább pajzsmirigyproblémára utalnak a tünetek,mint sclerosis multiplex-re,főleg azért,mert írtad,hogy a nyelés is nehézkes,a talpfájdalom meg lehet véletlen egybeesés is,a kettőnek nincs köze egymáshoz,menj el az endokrinológiára hormonvizsgálatra
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. nov. 23. 15:41
10/15 anonim válasza:
A nyelvduzzanat pajzsmirigy betegségbe sem illik bele. Akkor sem duzzad meg a nyelve valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!