Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Medroltól szétrepedt a bőröm,...

Medroltól szétrepedt a bőröm, ua. Mint a terhességi csík. El lehetne tüntetni vmivel?

Figyelt kérdés
16/L vagyok, és a 2 hóanpig tartó Medrol szedéstől szétrepedt a bőröm a combomon meg a fenekemen, a dokim mondta hogy a kötőszöveteim meglazultak a szteroidtől, a terheseknek is ugyanilyen van, és semmilyen tippet nem adott, hogy mivel tüntessük el. Annyira zavar, olyan ronda vöröses-lilás csíkok vannak, és mégcsak 16 vagyok!! Tudtok valami bevált módszert? köszi!!
2009. nov. 19. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:
mi az a medrol? miért kell neked ilyet szedni? ugy tudom különben hogy nem lehet eltüntetni csak halványitani...van akinek szinte eltünik ha lebarnul, hát nálam ez nincs igy.drága krémeket ne vegyél,nem használ
2009. nov. 19. 19:08
 2/5 A kérdező kommentje:
A Medrol az szteroid, kóros vérlemezlecsökkenés miatt kaptam.. itt van a leírása: [link]
2009. nov. 19. 19:13
 3/5 A kérdező kommentje:
amúgy mivel lehetne halványítani? köszi!!
2009. nov. 19. 19:14
 4/5 anonim ***** válasza:
sajnos a drága krémek sem halványítják. Én már 3 hónapja szedem ezt a gyógyszert elvileg következő héten kell abbahagynom. Sajnos minden gyógszernek van mellékhatása én híztem is tőle.
2009. dec. 5. 14:54
 5/5 anonim válasza:
Voltam bőrgyógyásznál Medrol után, azt mondta, hogy kb. sehogy nem lehet eltüntetni, idővel csökken magától, de nem múlik el.
2009. dec. 5. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!