Mit tegyek? Folyamatosan lefagy az agyam, nem tudok gondolkozni
Állandóan lefagy az agyam, és egyszerűen csak nézek ki a fejemből, de közbe nem gondolkozok. Érzékelem a testem, még mozgatni is tudom, csak olyan érzésem van, mintha csak a szemem, és a testem lenne meg, az agyam nem, legalábbis nem működő állapotban :)
Reggelente még sikerült beindítani a dolgokat, úgy, hogy fejben műveleteket oldottam meg, vagy esetleg visszaemlékeztem, hogy mi történt az előző napon.
Ez egy ideig bevált, folyamatosan járt az agyam, be nem állt a szám, de aztán leállt minden, és márt nem tudom beindítani a dolgokat, legalábbis márt nem olyan szinten, hogy akár csak egy viccet el tudjak mondani rendesen.
Próbáltam a sportolással összekötni a dolgokat, mivel elvileg nincs elég oxigén a véremben, de nem értem el vele semmit.
Esetleg tudnátok agytornákat ajánlani, vagy valamiféle megoldást a problémára?
én a matekórán vagyok így :DD
csinálj olyat ami érdekel és mozgatja az agyad ha mondjuk szeretsz olvass. stb.
nem értek én hozzá :) de ha nem megy sehogy kérdezd meg az orvosod. :) nem hiszem hogy sokat segítettem de igyekeztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!