Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ki lehet cserélni a szemüveget?

Ki lehet cserélni a szemüveget?

Figyelt kérdés

Pénteken megrendeltem egy szemüveget a boltban, mára készen is lett, azonban most már nem igazán tetszik, és sokkal jobban érezném magam, ha ki tudnám cserélni egy másikra, mert úgy érzem, ez nagyon bénán áll rajtam. Tudom, hogy pénteken el kellett volna döntenem, de hát így alakult. Lehetséges lenne kicserélni egy ugyanolyan áru keretre és a lencsét átrakatni abba? Az új keret kicsivel kisebb, ezért a lencséből le lehetne vágni, jól gondolom?

Ezer köszöntem aki normálisan válaszol.

2013. nov. 20. 18:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Ne reénykedj, így jártál!

Ha ruhát varratsz méretre, azt sem cserélheted ki más anyagúra!

2013. nov. 20. 18:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindent lehet, de nem ingyen.
2013. nov. 20. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A szemüvegrendelésnél nem úgy van, hogy ráböksz gy darabra, és azt elküldik neked valami raktárból, ahol van belőle 500 darab. Azt a szemüveget neked készítették, a te egyedi megrendelésedre, a lencsét direkt ahhoz a kerethez készítették.... stb. Hogy tudnád már kicseréltetni? Én nem is értem, ezt hogy gondolod. :D
2013. nov. 20. 18:41
 4/5 anonim ***** válasza:

"Az új keret kicsivel kisebb, ezért a lencséből le lehetne vágni, jól gondolom? "

Ez most komoly????? Öregem, ezt nagyon rosszul gondoltad. Persze, az csak úgy megy, hogy vagdosnak a lencséből... ez nagyon nem úgy működik. hallod, az a lencse direkt ahhoz a kerethez készült, azért kellett előtte kiválasztanod, te nagyokos!

2013. nov. 20. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Hát esetleg egy multinacionális cégnél ez megoldható, ha a boltvezető megértő, vagy te határozott vásárlóként lépsz fel, és a jogaidat követeled, de lehet hogy ezzel csak rosszabbul jár az ember. Egy kisebb magán optikánál meg sokkal nehezebb a dolog. Mivel ez a lencse nem igazán tehető bele másik keretbe, ez valóban selejtnek számít. Abban az esetben ha valóban nagyon nagy keretet választottál, és nem spéci a lencséd vagy a dioptriás, akkor előfordulhat hogy kisebb keretbe beletehető, de kérdés lesz-e olyan kisebb keret, ami teszik. Szóval egy próbát megér...
2013. nov. 21. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!