Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Buli utàni rosszullét...

Buli utàni rosszullét màr 4 napja mit csinàljak? (lent bövebben)

Figyelt kérdés

4 napja voltam egy buliba és eléggé jol éreztük magunkat elég sokat ittunk meg fü is volt én nem sokat szivtam belöle (ez volt az elsö alkalom és nagyon valoszinü hogy az utolso is) onnantol kezdve nem nagyon emlékszem hogy mi történt. Ennek màr 4 napja és még most sem érzem jol magam. Semmire nem tudok odafigyelne, szétesnek a gondolataim stb...

Mostmàr keztek aggodni ilyen még nem fordult elö

Nektek volt màr hasonlo? Mit csinàljak?

Légyszi a "nem szabad inni" megjegyzéket hanyagoljàtok nagyon ritkàn bulizok

2013. nov. 20. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Mindekire maskepp hatnak a drogok, ezek szerint rad nem tul jol, ami teljesen ertheto. Igyal sok folyadekot, tejet, az segit megtisztitani a veredet tole. Egyel taplalo, vitamindus eteleket, es meg hozza vitamint is szedhetsz. Legalabbis en ezektol jobban lettem, amikor meg regen nem pont ilyen eset, de kisse hasonlo tortent.
2013. nov. 20. 12:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Talán nem ártana elmenni orvoshoz
2013. nov. 20. 12:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Miket ittatok?

Nyilván nem tett jót a drog meg az alkohol együtt

Én mindenképp elmennék a házidokimhoz

2013. nov. 20. 12:34
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a vàlaszokat!! ha nem javul elmegyek dokihoz
2013. nov. 20. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy rendes zöldet szívtál és nem valami szar herbált? Amúgy alkoholra rászívni alapvetően nem jó ötlet, bár ha négy napja rosszul vagy, szerintem itt erről többről van szó.
2013. nov. 23. 22:04
 6/6 anonim válasza:

Esélyes, hogy valami bio szar volt vagy mellé volt még valami szinti keverve sajnos. Volt ugyan ez a szitu, pohár bor, 2-3feles, utna meg cigi és csatt.

2napra rá ittam 2pohár Colát és pár óra múlba már ismét a réginek éreztem magam. :)

2013. nov. 24. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!