Hogy zajlik egy proktológiai vizsgálat (aranyér)? Ha valami beavatkozás kell (gyűrűzés, lézeres eltávolítás, de NEM műtét) akkor azt ott helyben megcsinálják vagy időpont kell? FONTOS= (
Ugyan már, ezen butaság parázni!
Ha szeret a párod, akkor ez nem fogja zavarni.
Bocs, de akkor meg nem kéne vele lefeküdnöd...
Szabad kérdeznem, hogy hány évesek vagytok, és milyen idős a kapcsolat?
azt tanácsolnám, hogy várj még az ágyba bújással - de persze azt teszel, amit akarsz, a Te életed, én meg csak egy ismeretlen válaszadó vagyok :-)
de szerény véleményem szerint a 18 éves fiú még nagyon gyerek
és a kapcsolatotok sem tűnik a leírtak alapján sziklaszilárdnak és szeretetteljesnek
tudod, egy érettebb, bensőségesebb viszonyban eszedbe sem jutna ilyesmi miatt idegeskedni
Ha elölről vagytok együtt, misszionárius pózban, akkor értelemszerűen semennyire sem látszik. Azt, hogy mennyire látszik álló helyzetben etc., meg tudod nézni a tükörben, de kisméretű nem hiszem hogy látszódna. A kérdés az, hogy akarja-e majd megsimogatni a popsidat, és hogy olyankor mennyire érződik, de ez tőle függ ill. te is meg tudod vizsgálni.
Esetleg meg tudod lepni egy olyan bugyival, amit fenn lehet hagyni a szex közben (lyukas a megfelelő helyen), az sok férfi számára baromi szexi, de első élménynek nem tudom hogy jó-e.
De én sem hiszem, hogy ha szeretetteljes kapcsolatban vagytok, akkor félni kell ettől. Ha meg nem, én sem feküdnék le vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!