Hogyan tudnék nem ki csámpázni a cipő külső sarkát?
Figyelt kérdés
Olyan idegesítő hogy nagy ritkán tudok egy normális cipőt venni magamnak (Nike) és annak is mint a többinek kicsámpázom a külső széleit (sarkát). Akár hogy próbálok korrigálni a járásomon mindig ez történik és nagyon idegesítő!! Mit lehetne ellene csinálni hogy ne csámpázzam külső szélét ki a cipőknek?2013. nov. 19. 07:07
1/2 Vörösnefelejcs válasza:
Normális. A legtöbbünk kifelé csámpáz, kevesebben befelé. És bizonyos nagoyn normálisak meg középen.
A nagy sportcipő-gyártók a futócipőket (én ezekről tudok többet) direkt úgy gyártják, hogy a cipő talpa alkalmazkodjon ezekhez a típusokhoz. Ha kifelé lépsz, akkor szupinálsz, ha befelé, pronálsz, és középen vagy semleges. Ha megnézel egy-egy futócipőt, akkor látszik, hogy abból is három fajta van: belül vagy kivül magasabb a talpa, vagy egyforma.
Innen már csak meg kell találni a neked valót, amelyik kivül vastagabb.
Sajna, a rendes mindennapi cipőkön ilyesmi nincs, de a Nike-nél lenni kell.
(speciel én Adidast és Asicsot szoktam használni)
2/2 Vörösnefelejcs válasza:
Lehgytam a lényeget. Nemtom, hány éves vagy, nálunk a fiam csámpázott, olyan 13 éves korában, a lába is fájt. Vettem neki két pár ilyen cipőt és azóta nincs baja. Ezeket már kinőtte, de azóta a semleges cipőkben sem fáj a lába - azaz, gyanítom, hogy változtatott a tartásán a cipe. Remélem, hogy tartósan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!