Sos! Holnap tükröznek és a felirt hashajtó nem használ. Mit tegyek?
Holnap reggel 10kor tükröznek és amit felirtak hashajto egyáltalán nem használ. Tegnap bevettem egyet du-tán fél5kor ma reggel fél6kor pedig két szemet és semmi. (a tegnapit besem kellett volna szednem csak azért szedtem be hogy megnézzem hazsnále) mit tegyek? Boltba elmenni meg félek másikat venni nehogy pont akkor hasson a gyogyszer. Anyum olyan 3körül jön hoz ricinus olajat. Ha akkor abbol iszok hnapra kitisztulnak a beleim?
Nagyon félek hogy ez miatt beöntést fognak alkalmazni. Köszönöm a válaszokat.
Sajnos nekem sem használtak a gyógyszerek, pedig még olajat is ettem, plusz kétféle gyógyszert...
Próbálj meg sokat inni, főleg rostosat: nekem a hohes C-t ajánlották, plusz natúr joghurtba zabkorpát.
Enni is inkább csak levest próbálj meg ma, hátha segít.
Jobb ötletem nincs, nekem semmi sem jött be a székrekedésemre, de hátha neked fog...
Arról sajnos nincs tapasztalatom, ha kipróbálod, esetleg majd oszd meg velem is. :) Nekem ez a dolog iszonyat nagy problémám, folyamatosan. :(
Annyi hashajtót kaptam, hogy a gyógyszertárosnak kikerekedett a szeme, és semmi hatása nem volt mégsem. :s
Köszönöm, és neked is!
Mindenképpen írd le majd, hogy mi volt!
Keserű só, ricinus olaj is jó.
Műtét előtt nekem is ciki volt, hogy nem hatott semmi.
Kórházban adtak diabetikus szörpöt, előbb vízzel hígítva, aztán egy fél pohárnyit, úgy natúrban.
Egész éjjel a wcn ültem.
Minden reggel édesítővel iszom a kávémat, hatásos!
Teádba rakj pár szemet, talán Neked is beválik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!