Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » "Lüktet" a karom. Ez mitől lehet?

"Lüktet" a karom. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre többször érzek amolyan lüktető érzést a vállamnál, a lapockám belső részén illetve az alkaromon, de csak a jobb kezemen. Néha egész hosszú időn keresztül is csinálja, és szemmel látható, hogy "kidudorodik" aztán visszaugrik... Ez mitől van, és mit tehetek ellene?
2009. nov. 18. 16:05
 1/3 mimcsii ***** válasza:
Ez nálam is mondhatni gyakori jelenség,a reumatológusom azt mondta,hogy vmilyen vitaminhiány...arra,h milyen vitamin,sajnos pontosan nem emlékszem,de mióta erős az immunrendszerem,megszűnt az izomrángás is:)
2009. nov. 18. 16:23
 2/3 mimcsii ***** válasza:

Nekem is ez volt a problémám,de nekem a térdem is kezdett rángatózni,olyan mértékben,hogy már az alvást is zavarta.

Aztán egy ismerősöm tanácsára el kezdtem magnézium pezsgőtablettát iszogatni minden nap,és így az első doboz vége felé járva már nem olyan gyakoriak,sőt,volt már olyan nap,hogy fel sem merült a probléma:)

19/L

2009. dec. 30. 16:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is ez van, ma kezdődött reggel. December elején 5 napig szedtem antibiotikumot foghúzás után (lázas is voltam a foghúzás után, szuvasabb volt a fog). Közben és utána is szedtem probiotikumot, de azért meggyötörte így is a bélflórámat a Augmentin Duo. Talán mostanra lett kis magnéziumhiányom? Elkapni nem kaptam el semmit (mármint biztos nem gyengült le nagyon az immunrendszerem), csak fura ez a "karizomrángás".
2020. dec. 23. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!